Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szombaton kivertem a barátomnak (vagyis akartam,csak nem ment el), elég bambácska voltam:D hozzáért a péniszéhez azután meg simogatott odalent, de szóltam neki hogy vegye el mert előttea sajátjához ért hozzá és nem akartam bajt. De múlthét pénteken kellett volna megjonnie, ez az eset szombaton történt akkor nem volt meg és azóta se jött meg. Nagyon parázok hogy terhes lettem ennyitol. Szerintem elovaladek se jott, max egy csepp. Mennyi az esély hogy terhes lettem, vagy csak a több napos stressz miatt késik?
17/L és nem történt aktus, mindketten szuzek vagyunk még mindig
2017. aug. 22. 12:56
1/21 anonim válasza:
De ha penteken kellett volna megjonnie, es ez szombaton tortent.. miafsz
Ne is szexelj ameddig nem vagy tisztaban ezekkel a dolgokkal.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem is akartunk szexelni szombaton.
2017. aug. 22. 13:00
4/21 A kérdező kommentje:
Miért ne?
2017. aug. 22. 13:01
5/21 anonim válasza:
Azért mert ritka buta vagy anyukám,azért
6/21 A kérdező kommentje:
Megkerdezem mégegyszer hogy miért is?
2017. aug. 22. 13:11
7/21 anonim válasza:
Kerult a huvelyedbe elovaladek vagy sperma??
8/21 A kérdező kommentje:
Sperma biztos nem. Elovaladek lehet, nem tudom biztosra
2017. aug. 22. 13:22
10/21 A kérdező kommentje:
Nem ujjazott meg. Csak épphogy odaért.
2017. aug. 22. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!