Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szombaton kivertem a barátomnak (vagyis akartam,csak nem ment el), elég bambácska voltam:D hozzáért a péniszéhez azután meg simogatott odalent, de szóltam neki hogy vegye el mert előttea sajátjához ért hozzá és nem akartam bajt. De múlthét pénteken kellett volna megjonnie, ez az eset szombaton történt akkor nem volt meg és azóta se jött meg. Nagyon parázok hogy terhes lettem ennyitol. Szerintem elovaladek se jott, max egy csepp. Mennyi az esély hogy terhes lettem, vagy csak a több napos stressz miatt késik?
17/L és nem történt aktus, mindketten szuzek vagyunk még mindig
2017. aug. 22. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!