Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom hogy terhes...

Honnan tudom hogy terhes vagyok? Az én jeleim alapkán mennyire biztos?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyetemista vagyok, nem jönne jól egy terhesség. Viszont.. év elején volt egy baleset, amiből 72 órás lett, azóta csináltuk a párommal gumi nélkül. Elméletileg nem élvezett belém, de nemrég hallottam több olyat is hogy spermás ujjtól esett teherbe, meg ugye előváladéktól. nagyon félek, ezért leírom a tüneteket:

- menstruációm rendben van, a hossz is és a mennyiség is.

- ha futok, vagy megfogja valaki/hozzányomom valamihez akkor fáj a mellem, alapjáraton viszont semmi gond. Eddig nem volt ilyen gondom.

- néha rám tör egy laza hányinger

- néha fáj a hasam körül

Lehet ezeket csak beképzelem inkább, a mellem pedig azért van mert szex közben néha erősebben megfogja a párom, de nem tudom. Félek, de tesztet nem akarok még venni. Szerintetek mennyi esélyem van arra hogy valóban terhes vagyok? Illetve pont ugyanúgy megjöhet a mensim ha terhes vagyok? Köszönöm előre is a válaszokat!

2017. nov. 1. 16:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Ha most nem is vagy terhes, de megszakításos közösüléstől előbb-utóbb az leszel.

Amúgy ha késik a vérzésed, vagy azt tapasztalod, hogy másabb, mint szokott, akkor tesztelj. Egyébként pedig védekezz!

2017. nov. 1. 16:21
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Hogy juthattal ennyi ésszel az egyetemre😭😭😭
2017. nov. 1. 16:29
 3/18 A kérdező kommentje:

tudom, síkhülye vagyok ilyen téren, senki se beszélt velem erről, neten pedig nem tudom magam konkrétan betenni a terhes-nem terhes kategóriába.

eddig is védekeztem, ezután is fogok, nagyon megbántam.. ha késik több mint 5 napot mindenféleképpen fogok tesztelni!

2017. nov. 1. 16:33
 4/18 A kérdező kommentje:
meg igazából az kavart itt be hogy olvastam olyan hölgyről akinek a vérzése megvolt ugyanúgy ahogy addig 4 hónapon keresztül. meg hallottam olyanról is hogy nem vette észre a csaj hogy terhes. ezek annyira bekavarnak :/
2017. nov. 1. 16:54
 5/18 anonim válasza:
90%
Nekem is egyből az jutott az eszembe hogy ez most komoly?
2017. nov. 1. 17:11
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem akrsz gyereket, miért mész bele a megszakításosba? :(
2017. nov. 1. 18:02
 7/18 A kérdező kommentje:
nagyon kíváncsi voltam mennyivel másabb gumi nélkül, a párom pedig motivált hogy nem lesz gond.. én pedig meggondolatlan voltam, aláírom.
2017. nov. 1. 18:17
 8/18 anonim ***** válasza:
58%

Irass fel fogamzasgatlot es olvass utana a temanak kicsit. Sosem árt, ilyenkor azert mert nem akarsz babát késobb meg jó lesz kapisgálni a temát ha majd szeretnél gyereket.

Óvszer és fog.gátló kombó a legbiztonságosabb:)

2

2017. nov. 1. 19:23
 9/18 A kérdező kommentje:
a fogamzásgátlóról már beszéltem az orvosommal, tervben van már. Remélem egy terhesség nem cáfolja meg ezt a tervem.. :')
2017. nov. 1. 19:54
 10/18 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem nagyon kicsi az esély. Mi 7 éve csak megszakítással védekezünk és nincs baba.
2017. nov. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!