Nagyon sok helyen olvasom, hogy a probálkozások alatt sokan rástresszelnek, idegeskednek, minden nap gondolkodnak rajta... Sokan írják, hogy pl. 6 hónapig nem sikerült, aztán amikor már nem stresszeltek rajta hoppp összejött a baba.
Az a kérdésem, hogy pontosan milyrn mértékben befolyásoló ez a nagyon akarás. Mi most kezdtünk próbálkozni, jelenleg pont menstruálok, szóval nem sikerült elsőre. Minden nap eszembe jut és gondolkodom rajta, mivel szeretném, hogy mielőbb sikerüljön. Olvasgatok a neten napközben, ha a munkám engedi. Szóval a nap nagy részében valamilyen formában ezen jár az agyam. :) Ez számomra normális dolog. Emiatt ne sikerülne? Vagy van aki ezt sokkal intenzívebben éli meg?
Nem tudom, én is babát szeretnék de nem sikerült eddig. 6 hónapja próbálkozunk mindennap gondolkodom rajta stb. En is kíváncsi lennék erre.
2017. okt. 26. 11:00
2/22 anonim válasza:
A stressz valóban akadályozza a peteérést.
Szerintem az a legjobb, ha ugyan úgy tesztek, élitek a mindennapokat ahogy a tervezés elött tettétek.Könnyű ezt mondani tudom, de ha már az ember egyszer elhatározza, hogy jöhet a baba, akkor minden gondolata erre irányúl, pedig sokszor ez a gond.
Nem kell, úgy is jön ha akar:)
2017. okt. 26. 11:10
3/22 Dittte válasza:
Nagyon hasonló cipőben járunk :) Nekünk a második sikertelen hónap ez az októberi. Az első gyerkőc nem éppen a tudatosságunk miatt fogant. Nyilván tudtuk, hogy "mibőlleszacserebogár". Szimplán úgy döntöttünk, hogy nem védekezünk és, ha jönni szeretne, majd jön. Gyakorlatilag az első két igazán "próbálkozós" hónapban sikerrel is jártunk. Oly annyira nem érdekelt a téma, hogy kifejezetten meglepődtünk a pozitív teszten. Mert hátrahajló méh, meg nehezített teherbeesés és hasonló dolgok repkedtek a fejem felett. :) Eltelt 7 év és most mértani pontossággal kiszámoltam, mikor lenne a legideálisabb és tesó érkezése. Minden nap olvasok, keresgélek, intenzíven reménykedek, a cél érdekében akkor is "szeretjük" egymást, ha a fáradtságtól már látni is alig látunk. És negatívak a tesztek ..... Ha szervi oka van, akkor a legnagyobb lazaság sem tud mindig segíteni, de az biztos, hogy rágörcsölni sem szabadna. Na igen, mondani, leírni könnyű, de ha nagyon szeretnéd, akkor csak csak e körül forognak a gondolataid. A 3. hónapunk ez, most taktikát váltok. :)
2017. okt. 26. 11:16
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindent ugyan úgy csinálunk mint eddig! Párom munkája stresszesebb sajnos. Nekem időszakosan az. Nem szedek terhes vitaminokat. Nem érzem szükségét! Folsavat 2 hónapja és most magnéziumot kezdek. Bizakodom, hogy következőre sikerül. Nem tudok arra gondolni, hogy majd egyszer sikerül ... sajnos. :(
Várom a többiek véleményét is. Ki, hogyan élte/éli meg? :)
2017. okt. 26. 11:16
5/22 anonim válasza:
Én személyszerint nagyon rá vagyok állva hogy na mikor lesz már picibaba. Lehet tulsagosan akarom ezert nem sikerul. A parom is szeretne de o annyira nem stresszel ezen. Próbalkozunk tovabb probalom lefoglalni magam nem erre gondolni mindig.
2017. okt. 26. 11:29
6/22 A kérdező kommentje:
Sok sikert nektek! Szintén nálunk is én vagyok jobban ráfeküdve a témára! Eddig úgy gondoltam nem kell hőt mérnem mert mindig éreztem a középidőm, de ma elkezdtem és kíváncsi leszek. Sokan írták itt is, hogy tudták a tünetekből, hogy mikor van középidő, még is jóval előtte vagy utána fogant meg. Szóval az mégsem annyira biztos...
2017. okt. 26. 11:33
7/22 anonim válasza:
Sziasztok! Nálunk is hasonló a helyzet. Én már régen szeretnék babát, de múlt hónapba szántuk rá magunkat igazán, akkor már peteérés után voltam így tudtam, hogy az a hónap off. Viszont ez a második hónap. Tegnapra nem vártam és ma sincs még semmi jele mensinek. :-) én is rágörcsöltem nagyon és most is ezen tud járni csak az agyam, hogy egy napja késik jujjj... de még nem tesztelek, mert a negatív teszttöl kikészülnék. Ám van hasfeszülésem mensi szerü enyhe görcsöm. Cicim majd szétdurran, de ez sajnos egyik sem mérvadó. Talán az hogy émelygek kicsit 2 napja... de volt már hogy késett 15 napot és semmi nem volt, bár akkor nem próbálkoztunk. Szóval most reménykedem.
2017. okt. 26. 12:44
8/22 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Nagyon szorítok! Ugyan ez a sztorink nekünk is! Sokat beszéltünk róla az elmúlt hónapokban, én talán jobban szerettem volna és most szántuk rá magunkat! Ha teszteltél írd meg kérlek, hogy mi lett az eredmény!
2017. okt. 26. 12:49
9/22 anonim válasza:
Köszönöm! :-) mindenképpen megírom. Nálunk az a helyzet, hogy a párom mindennap megkérdezi, hogy na ott van már Sárika a pocakba? Merthogy ez lesz a neve a kicsinek, ha kislány lesz. :-) és ezzen engem is hergel így még nehezebb nem rágondolni... :-)
2017. okt. 26. 12:51
10/22 anonim válasza:
Sziasztok!
Nem is igazán a rágörcsölés a sok evvel járó stressz okoz gondott szerintem.
Inkább az a baj mikor már minden felborul.
Konkrétan ciklus zavart is okoz.
Állandóan ezen agyaltam
Ezt a rágölcsölést nem lehet kikerülni
Érdekes mióta letettünk a baba témáról minden rendben van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!