Kinek mikor jelentkeztek a terhesség első jelei? Mik
voltak azok?
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 04:57
1/9 anonim válasza:
Kimaradt menzesz. Azota ia csak mellerzekenyseg
2017. okt. 17. 05:33
2/9 anonim válasza:
Menzesz kimaradása előtt 4 nappal barnáztam ( azt hittem hamarabb megjött, tampont is tettem fel)
Szokásos pms cicifájdalom
Ami más volt, amit mindjárt megjön érzésnek hívnak... Ilyen nekem csak akkor van ha megjön.. Úgy érzem akkor megjön és pont.. Most nem többször menetm nézni.
Első pozi teszt 25. Nap(24-25 napos ciklus) megszédültem... Nagyon ijesztő volt
Ennyi
De ha nem lenne tesztem,több is akkor rzekre nem is emlékeznék szerintem...
De később lehet lesznek még tünetek...5hkm
2017. okt. 17. 06:08
3/9 anonim válasza:
Néhány vessző lemaradt... Bocsi
2017. okt. 17. 06:09
4/9 anonim válasza:
Jah es azota hatalmas ehseg, fazossag debezek mind teszt utan. Kimaradt napjan delutan pozi volt a teszt. A tesztet azert csinaltam mert ingerulten reagaltam olyan dologra amire addig sose. Bejott :) elso voltam 5hkm
2017. okt. 17. 06:13
5/9 anonim válasza:
1. baba: kimaradt menzesz. Minden más később.
2. baba: kimaradt menzesz de nemvárt napján már elkezdődött az álomkór is és a mellem is feszült, menzesz miatt nem szokott.
2017. okt. 17. 07:02
6/9 anonim válasza:
Nem kívántam az édeset, pedig nekem nem telik el nap csoki nélkül. Ez mensi előtt 1 nappal jelentkezett. Aztán a nemvárt napján teszteltem erős pozitívat. Rá pár napra egyre erősödő hányinger és a 7.héttől napi többszöri hányás.
2017. okt. 17. 07:30
7/9 anonim válasza:
Szokásos PMS tüneteim voltak, az első terhességre utaló jel az volt, hogy nem jelentkezett a vérzés.
Akkor még vártam pár napot a teszttel, hátha csak késik. Kb. a 3. napon elkezdtem nagyon szédülni, másnap reggel teszteltem és erős pozitív lett a teszt. :) A szédülés megmaradt az első trimeszterben, kb a 6. héttől jött a hányinger és az aluszékonyság is.
2017. okt. 17. 09:05
8/9 anonim válasza:
Nekem nem várt szerű görcsök és minimális mellérzékenység, azt hittem meg fog jönni még tampont is tettem be. Amikor nem jött csináltam egy tesztet ami + lett. Nekem semmi más egyéb tünetem nem volt szerencsére.
2017. okt. 17. 11:54
9/9 anonim válasza:
Az egyetlen "tünetem" az volt, hogy kimaradt a mensim, de így utólag visszagondolva, fel kellett volna tűnnie ennek, mikor le akartam tépni a főnököm fejét nonszensz dologért a nem várt időpont körül. Ő annyit mondott, mikor szóltam 2 héttel később, hogy sejtette ezt már a kirohanásaimkor is, mert nem vagyok ilyen. Ez azóta is végigkísér, iszonyú sértődékeny vagyok és hamar felkapom a vizet mindenért. 33hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!