Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek lehet a...

Szerintetek ezek lehet a terhesség jelei?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt voltunk a multkor és kb 3 másodpercre berakta gumi nélkül,igaz nem tövig hanem épp hogy az elején rakta be és előtte megtörölte a péniszét,nem élvezett el.

Szóval ez kb. 3 napja történt és érzem hogy görcsölök de nem jön semmi és volt hogy elájultam

De mondjuk beteg is vagyok fáj a mandulám is vagy semmi köze a terhességnek ezekhez a tünetekhez lehet azért csak mert megfáztam?

2017. szept. 22. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy kedves ?

Mert a kérdéseid alapján vagy talán 15 😄😄😄

2017. szept. 22. 17:39
 2/7 A kérdező kommentje:
16
2017. szept. 22. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Ilyen korán nincs terhességi tünet, az kb 2-4 héttel a teherbeesés után kezdődik.

Amúgy ennyitől kizárt, hogy teherbe estél, de egy jó tanács: ne felelőtlenkedjetek, mert a legközelebb talán nem tudja kivenni időben és meglesz a baj.

2017. szept. 22. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ezt a mendemondát, hogy megszakításos közösüléssél, ilyen-olyan törölgetéssel, mosással hatékonyan lehet védekezni a terhesség ellen. Az előváladékban általában van élő spermium.
2017. szept. 22. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok,ezért törölte meg a barátom előtte jól a péniszét és megnézte a húgycsövében volt e előváladék és nem volt aztán rakta be egy 3 masodpercre de azt se egészen
2017. szept. 22. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha elájultál, akkor azonnal szólj a szüleidnek, menjetek be az ügyeletre! Nem vagy terhes, de ne szexelj, ha ennyire félsz. És ne legyen az a következő kérdésed, hogy terhes lehetek-e attól függetlenül, mert megjött?
2017. szept. 22. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szóval nem érted. Ha beteszi gumi nélkül, akkor teherbe eshetsz.

De többet nem magyarázok, mert nincs befogadóképesség odaát.

2017. szept. 22. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!