Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen árulkodó jelei lehetnek...

Milyen árulkodó jelei lehetnek, annak ha terhes lettem?

Figyelt kérdés

2017. szept. 2. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Két csík a teszten.
2017. szept. 2. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Kimaradó mensi, pozitív teszt. Ha már terhesség miatt vannak tünetek, akkor már van annyi hcg a szervezetben, hogy a teszt pozitív legyen. Babára gyanakszol tesztelj, egyébként kb minden második kérdéshez leírják, hogy ilyen olyan tünetek kinél mikor jelentkeznek. Normális esetben 6. héttől vannak erősebb tünetek. Mensi előtt igen ritka, de mint írtam ekkor már a teszt is pozitív. Ha tünetek vannak és negatív a teszt, akkor szinte biztos, hogy nincs baba.

Nekem pl ikrekkel semmi tünetem nem volt még pms tüneteim is elmaradtak, 6 nap késésnél jöttem rá, hogy hol van a mensim? (ez a terhességem nem maradt meg)

Második terhességnél már 4 nappal nem várt előtt furán éreztem magam, gyomorégésem volt, de alhasban... legalábbis olyan érzés volt. Teszt már halvány pozi is lett akkor. Másnaptól émelyegtem.

Szóval még egy embernél is lehet teljesen más minden terhesség.

Tesztnél biztosabb nincs, maximum a vérvétel :)

2017. szept. 2. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Megnő a hasad.
2017. szept. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!