Szeretnénk még egy babát, de úgy alakult, hogy a közelmúltban munkahelyet váltottam. Nagyon gáz pár hónap után bejelenteni, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 08:59
1/5 anonim válasza:
Nos valószínűleg fognak fintorogni, de ez ne akadályozzon meg titeket a baba vállalásában.
2/5 anonim válasza:
A munkáltatók pontosan tudják, hogy egy fiatal nő esetében ez bármikor felmerülhet. Nem fognak idegösszeomlást kapni, a ti családotok szempontjából meg ennek van prioritása.
3/5 anonim válasza:
Hát nem fognak tapsikolni örömükben.
És azért arra is készülhetsz h nem fognak tárt karokkal várni, mikor visszamész dolgozni.
Én legalább egy fél évet, (mégjobb ha egy évet) várnék. Mikor már bizonyítittam az új munkahelyen utána vállalnék babát
4/5 anonim válasza:
En kerek fel eve vagyok a cegnel. Egyedul vagyok egy valtasban es 6-hetes terhes vagyok. Meg nem jelentettem be. A fonokom egy fiatal kiscsavo. Nemtudom hogyan fog reagalni. Egyenlore gyujtom a batorsagot. Remelem, hogy nem fogja el a fintor. Aztan meg mivel eleg nehez a munkam igy meg hamqrabb elszeretnek jonni. Kivancsi vagyok :S
5/5 anonim válasza:
Nálam totál kiborult. Mondjuk Kiderült ők évek óta próbálkoznak. Amúgy az is hozzátartozik hogy nagyon gyorsan összejött a baba így a próbaidő végén én már tudtam, hogy baba lesz. De sose lehet tudni mennyi idő mire a baba összejön. Szóval szívás a munkáltatónak, de akár évekig is elhúzódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!