Melyek voltak nálatok a méhen kívüli terhesség jelei/tünetei?
Jel az nem nagyon van.
Tunet : ajulas a fajdalomtol.
Tünet sajnos nálam sem volt.
Rendesen megjött, ugyanakkor, ugyanolyan erősen és ugyanannyi ideig.
Viszont én LH tesztet használok, hogy biztosan tudjuk mikor van a peteérés, és abban a bizonyos hónapban már a 10. napon nagyon erős pozitív LH tesztem lett.
Mivel olvastam, hogy az LH teszt jóstesztként is működhet, ezért egyből gyanút fogtam, és csináltam egy terhességi tesztet... pozitív.
Másnap el is mentem orvoshoz, és 1 hét leforgása alatt sikerült kideríteni, hogy terhes vagyok, fejlődik a magzat, de a jobb petevezetékemben van.
Így hát megműtöttek a 6 hetesen + 4 naposan.
Viszont, hogy konkrét tüneteket is mondjak 6 hetesen már erőteljesen szurkált a hasam, 1-2 nap múlva pedig véreztem is egy kicsit, és belázasodtam.
Ekkor az ügyeletről hazaküldött az orvos, hogy majd akkor menjek be ha ömlik belőlem a vér, meg ő amúgy is lát egy petezsákot... De ez egy másik történet.
Most már jól vagyok, csak egy petevezetékkel kevesebb. Viszont azóta is lelkesen LH tesztelek, mert ha másnap legalább arra jó, hogy időben kiderüljön a méhenkívüli terhesség. (persze erre a HCG is jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!