2,17-es TSH érték szerintetek magas a teherbeeséshez? Pár napja kaptam ezt az eredményt. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Igaz még csak április óta próbàlkozunk a babával, de elmentem egy endokrinológushoz, mert volt már 5-ös TSH-m is tavaly ősszel, de azóta 2-3 között szokott lenni. Múltkor (júniusban) 2 volt és azt mondta a doki, ha 2 felett lesz akkor felír gyógyszert. Viszont állítólag 1 körüli érték ideális a babához.. Most akkor ez hogy is van?2017. okt. 7. 21:51
1/11 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a T3, T4 rendben vannak.
2017. okt. 7. 21:52
2/11 anonim válasza:
En 2.5-tel estem teherbe, sose volt 2 alatt, de 3-se, annal magasabb meg plane nem. Szoval szerintem semmi okod aggodalomra!:)
3/11 anonim válasza:
Ez nem úgy van, hogy ha gyereket akarsz, akkor dugni kell? Vagy én tudom rosszul?
4/11 anonim válasza:
3-as, nincs mas dolgot, mint itt savazni?
5/11 anonim válasza:
Nekem 2,2re azt mondta a doki h jó. Nem kell vele foglalkozni.
Bár más probléma kiderült ás lehet azt gondolta először azt hozza helyre (durvább IR).
6/11 anonim válasza:
Nekem alapból gondjaim vannak, gyógyszerezek és folyamatos kontroll. 2-3 körül nincs nálad gond, nekem a doki azt mondta, hogyha úgy döntünk, hogy babáznánk, akkor emelünk a gyógyszeren, hogy lenyomjuk kettő alá.
Az 1 az nagyon alacsony, 1,5-2 az alja, ami még belefér.
7/11 anonim válasza:
Szia. Nekem azt mondta az orvosom, hogy teherbeeséshez 1 és 2 között kell lennie a tsh- nak.
8/11 anonim válasza:
Nekem is mindig 2-3 között van, mégsem volt problémám a teherbeeséssel. Nekem egy endokrinológus azt mondta, hogy a saját alap tsh-hoz viszonyítva kell nézni (amit persze alapból az ember nem tud...), szóval, ha vkinek általában - egészséges pajzsmirigyműködést feltételezve - 2-3 között van, annak ez nem fogja akadályozni a teherbeesést, de ha vkinek alapjáraton 1,5 és utána folyamatosan már 3, ott elképzelehető (de nem biztos!), hogy gátolja a teherbeesést.
9/11 anonim válasza:
Nekem 3 és 4 között volt mindkét gyerekemnél teherbeeséskor, nincs teljesen rendben a pajzsmirigyem, mégis nagyon hamar összejöttek a gyerekek. (T3, T4 nekem is rendben van). Szóval azért ezt kijelenteni, hogy ennyivel-annyival nem lehet teherbeesni az butaság.
10/11 anonim válasza:
1-2 között az ideális,de én pl. 4.1-gyel estem teherbe a második babával, annyi volt, hogy gyorsan el kellett mennem az endokrinológushoz, hogy beállítsák, és folyamatosan ellenőrizték terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!