Viktorka26 kérdése:
Pharmatexel baba ellen? Vagy mégsem?!
Figyelt kérdés
Párommal 14 éve együtt!! Pharmatex kúpot használtunk! Sikeresek voltunk! Amikor skartuk hogy jöjjön a babánk nem hasznsltunk semmit másik hónapban kett szép 2csikos tesztem!7 hetesen el vetéltem! Rá3 hónap múlva szonnal teherbe estem! Pici fiam itt szundít 20 hónapos immár! Párommal azóta is kúpot használunk! Viszont most a krémet próbáltuk ki! És pont PÉkor meg előtte és utánna is(maraton volt)... 5 napja nem jött meg... mi lehet a baj?? Mármint úgy értem,hogy ez pharmatex krèm volt nem kúp! De ugyan úgy tettünk mindent mint eddig... és a párom 14 éve is ahogy most is belém megy el... és nem volt baj... most a krémtől meg gáz volna?? Nem mertem tesztelni mert.... nem tervezünk tedót se most se késöbb hisz 35 el múltam... szerintetek???2017. okt. 4. 15:47
21/24 A kérdező kommentje:
Doki szeritnincs esélyem teherbe esni míg ez a már12 cms myomaitt égtelenkedik bennem.... ami nő.... ezért késett annyit! Meg fog műteni és pont! Szoval részemről a krém hatása vagy hatastalansága lényegtelen....
2017. okt. 17. 05:13
22/24 anonim válasza:
Sok sikert a műtéthez és gyors gyógyulást!
23/24 anonim válasza:
Jobbulást.
Nagyban hozzájárul a Pharmatex hatásosságához a durva nőgyógyászati problémád, mernék rá tenni hogy jobb fogamzásgátló mint a Pharmatex...
24/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: sajnos igazad van!! Tudod ez a törtènet ugy kezdődött, hogy amikor akartuk a picit jött is! Természetesen a pmx kuppal védekeztünk tizenévig!! 8 hetesen spontàn el vetèltem.... következő várandóssàgom 3 hónap regab után következett! Ahol közölte a dokim, hogy a babàm mellett van egy csini myoma is! Amit műteni kellett vilna! Èn erről nem tudtam! Ugyan is a vetéléskor már itt volt a myoma csak nem vették eszre!!!! És a második terhességemre már egyesz nagy volt! Dokim egyértelműen meg mondta, hogy mulasztás törtènt, de ne foglalkozzunk most ezzel! Tegyem össze a kezem, hogy újra babás lettem! A myoma miatt császáris lettem , olyan helyen van , hogy nem tudtam volna megszülni az egyébkènt 4 kgs fiamat! Ő is és èn is meghalhattunk volna... nis szüléskor 8cm volt már....Nem vette ki a doku mondvàn, hogy hátha zsugorodik várjunk egy èvet! Nem volt panaszom... csak most, hogy nem jött meg.... de végülis mègis csak... és doki azt látta, hogy 15cm már.... kb annyi az eséllyem teherbe esni mint telibe találni a lotton!! Kb... közel jövőben műtét aztán meglátom! A testvér kérdés meg.... szeretném is de így, hogy bajom van nem is tudom.... olyan nem tervezzuk de ha lenne nem lenne baj!!! Bár nagyon szoros életet élünk a picike lassan bölcsis 20 hónapos mindjárt... nos a pharmatex kérdés viszont akkor is pozitiv vagyok vele még ha bajom is van nőgyógyászatilag, mert 14 évig akkor is az mentett meg a terhességtől és nem volt myoma sem semmi más!! A terhességeim pedig spontàn és azonnal ellentmondást nemtűrően jöttek!! Ezek vannak...
2017. okt. 18. 03:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!