Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatexel baba ellen? Vagy...

Viktorka26 kérdése:

Pharmatexel baba ellen? Vagy mégsem?!

Figyelt kérdés
Párommal 14 éve együtt!! Pharmatex kúpot használtunk! Sikeresek voltunk! Amikor skartuk hogy jöjjön a babánk nem hasznsltunk semmit másik hónapban kett szép 2csikos tesztem!7 hetesen el vetéltem! Rá3 hónap múlva szonnal teherbe estem! Pici fiam itt szundít 20 hónapos immár! Párommal azóta is kúpot használunk! Viszont most a krémet próbáltuk ki! És pont PÉkor meg előtte és utánna is(maraton volt)... 5 napja nem jött meg... mi lehet a baj?? Mármint úgy értem,hogy ez pharmatex krèm volt nem kúp! De ugyan úgy tettünk mindent mint eddig... és a párom 14 éve is ahogy most is belém megy el... és nem volt baj... most a krémtől meg gáz volna?? Nem mertem tesztelni mert.... nem tervezünk tedót se most se késöbb hisz 35 el múltam... szerintetek???
2017. okt. 4. 15:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
Te 35 évesen tényleg nem hallottad a pharmatex baba kifejezést?
2017. okt. 4. 16:39
 2/24 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!nem tudom értrlmesen olvastad e az írásomat! De a lényeget akkor ismétlem neked! 14 tve pharmatex kúpot hadzndlunk nem megszakított sex mellett! Akkor estem teherbe amikor akartunk babát! Ekkor nem használtuk! Jé gyerek lett belőlle..... vágod!?? Oké! Most ki próbáltuk ugyanennek a készítménynrk a krém változatát! Tehát nem kúp.... KRÉm! Stimm??? Nem hallottam pharma babárol mert nem érint a dolog azon része, hogy ki esett teherbe vele! Mert nekünk maximàlisan bevàllt! Teccik érteni?? Köszi!
2017. okt. 4. 17:02
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értelek. Szerinted belelátunk a méhedbe? Nyilván nem. Egyik védekezés sem 100%-os, a spermicidek aztán pláne nem azok. Elég meglepő, hogy nektek 14 évig bevált. Ez a része sokkal inkább meglep a dolognak, mint hogy ha most terhes vagy.

"nem mertem tesztelni, mert nem terveztük"?

Fuck logic, már elnézést. Miért, ha nem tesztelsz, és esetleg terhes vagy, akkor szerinted eltűnik, vagy mi?

Ne dugd a homokba a fejed, hagyd a struccpolitikát és vegyél szépen egy tesztet.

2017. okt. 4. 17:20
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Úgy tudom, a pharmatex krém mellett könnyebb teherbe esni. Mindenképp csinálj tesztet, minél előbb megtudod, annál előbb elkezdheted átgondolni, hogy mi legyen. Amúgy 35 évesen nem vagy még idős a babához, mondom én, aki 37 évesen szültem az elsőt és most készülünk kistestvérre (38 vagyok) :-)
2017. okt. 4. 17:22
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy megbízhatatlan védekezési módszer, oké neked bejött, nekem meg a megszakítás jött be 10 évig, de attól még nem megbízható. Szerinted amúgy 35 felett nem lehet szülni? Hát dehogynem, csinálj egy tesztet és kiderül terhes vagy-e.
2017. okt. 4. 17:23
 6/24 anonim ***** válasza:
49%
A pharmatexel az egy E/3 ige????
2017. okt. 4. 17:53
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy teszt mindent megvalaszol!
2017. okt. 4. 18:46
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj, ennyi! Ne legyél már gyerekes, 35 éves vagy?! Tessék tesztelni! :) Azért mem a világ vége, ha baba lesz, hisz manapság van aki jóval 40 felett szül. Mondjuk én fiatal 3 gyerkőcös anyuka vagyok, de a környezetemben tőled jóval idősebbek is vállalnak babát, sőt, van aki az elsőt!
2017. okt. 4. 18:55
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj egy tesztet. Nem a két csíktól leszel terhes.

Aztán ha pozitív, megbeszélitek, hogy hogyan tovább.

Mi szoptatás alatt használtunk kúpot, összesen kb 5 évig, és sose volt vele probléma. Krémet vagy tablettát mondjuk nem próbáltunk ki.

Úgy voltunk vele, hogy ha becsúszik mellette a tesó, akkor megtartjuk. De nem estem teherbe.

2017. okt. 4. 19:07
 10/24 anonim ***** válasza:
58%
Ennyi esszel ne szulj.
2017. okt. 4. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!