Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatexel baba ellen? Vagy...

Viktorka26 kérdése:

Pharmatexel baba ellen? Vagy mégsem?!

Figyelt kérdés
Párommal 14 éve együtt!! Pharmatex kúpot használtunk! Sikeresek voltunk! Amikor skartuk hogy jöjjön a babánk nem hasznsltunk semmit másik hónapban kett szép 2csikos tesztem!7 hetesen el vetéltem! Rá3 hónap múlva szonnal teherbe estem! Pici fiam itt szundít 20 hónapos immár! Párommal azóta is kúpot használunk! Viszont most a krémet próbáltuk ki! És pont PÉkor meg előtte és utánna is(maraton volt)... 5 napja nem jött meg... mi lehet a baj?? Mármint úgy értem,hogy ez pharmatex krèm volt nem kúp! De ugyan úgy tettünk mindent mint eddig... és a párom 14 éve is ahogy most is belém megy el... és nem volt baj... most a krémtől meg gáz volna?? Nem mertem tesztelni mert.... nem tervezünk tedót se most se késöbb hisz 35 el múltam... szerintetek???
2017. okt. 4. 15:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Ismered az egy darab pont nevű írásjelet?
2017. okt. 4. 20:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell le eszetlenezni engem... nem értem miért??! Talán te vagy eszetlen aki le szólsz annélkül, hogy értelmeznéd a kérdésem! Én nem azért irtam ki ezt a kérdést, hogy jajj istenem most huzzam e fel magam ha terhes lennrk??? Ekkora egy tahót.... nos! Az , hogy nem tervezett baba lenne e nem azt jelenti, hogy azonnal mennék abortuszta! Tudom milyen folyamat, hisz a vetélésem is műtéttel végződött, és azt mondta a dr, hogy kb egy Missed ab is ilyen jellegű műtét! Természetesen meg tartandnk a picit , hisz a sors el vett egy babát töllünk! Igen nem terveznénk tesót a pici mellé hiszen így 3 man teljes az életünk! Egzisztenciálisan , anyagilag és bárhogy ! Tisztelet a kivételnek anyukák akik 35 vagy felette szülnek! Én magamról irtam, hogy nem szeretnék szülni, mert el múltam 35!! Nem másra drtettem és bem akartam esetleg tiszteletlen lenni! A teszt... hogy miért is nem csináltam meg.... Nem is tudom..5 napja játszom a gondolattal... mivan ha igen!!!!!!! Ott a 2 csík! És mivan ha nem.... Ha igen örülnék e?? Ha nem akkor baj van... Van egy 12 cm myomám nagyon rossz helyen... és akkor miatta nem jött meg... de addig mig nem csinálok tesztet azon gondolkodim, hogy ha terhes vagyok akkor azt tisztelettel becsülette vállalom fel! Ha pedig nem akkor.... műtét... doki igy is akar műteni már régóta...( szüléskor császáros voltam) azt mondta hogy ha akarunk tesót műteni kell, mert ekkora myomátol teherbe se eshetnék!! De mindettöl független védekezünk! És nem meggondolatlanúl mint ahogy eggyesek nekem esnek, és lekezelő hatomságokat irnak! Mert írom mégegyszer!: a feltett kérdésem az volt, hogy lehetek e babás a krém használata ellenére is ha a kúp ennyi èven át megvédett!!!! Köszönom mindenkinek a válaszát!! A kéretlenekét is...
2017. okt. 4. 21:30
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
#8 vagyok. Minden kérdésnél akadnak túlzottan tahók, ne foglalkozz vele! Mikor tesztelsz? Megírnád mi lett?
2017. okt. 4. 23:08
 14/24 A kérdező kommentje:
8 : igen tudom, hogy sokszor van nyitva az áklatkert kapuja... és tódul kifele a sok állat.... 7 végèn teszt, mert ugye immár 6 napnak vagyok! Akkor ki várom a 10-11 napot cca az 2 hét késést jelent! Itt már 19% hogy mutat a teszt át vagy bét! Ha 2 csikosidom akkor már tudok mnbi a dr hoz is! És a párom is tűkön ül már! Legutobb mikor kiderült a gólA látogatas sikeressége ott is varzam 2 hetet és mire mentunk vizsgálatra má dübörgő kiscsiny szívhang vart🤓🤓🤓
2017. okt. 5. 03:03
 15/24 anonim ***** válasza:
50%
Itt inkább te vagy tahó...
2017. okt. 5. 07:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A bnőm a pharmatex krém mellett maradt terhes.

Ő is a pharmatexet minden formában kipróbálta, hát a krém nem jött be neki

A babát megtartotta,ő 41 éves:)

2017. okt. 5. 07:56
 17/24 A kérdező kommentje:
Ha a lelkednek jobb akkor leszek tahó🤗🤗🤗🤗🤗🤗😏
2017. okt. 5. 14:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Teszteltél???
2017. okt. 11. 12:20
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen igen teszteltem! Hétfőn is és ma is!!! Negativat! Viszont nagyon fáj a hasam jobb oldalon a petefészkem a derekam le akar szakadni rosszul vagyok szédelgek... és tovabbra sem jött meg! Már az orvosomhoz bejelendkeztem jövőhét hétfőn vár! Azt mondta, hogy vagy azert negativ még a teszt, mert mist kezd el termelni hcgt és koran teszteltem... de a menses napjatol mar 10-11 nap el telt... vagy a 8 cm es myomám szórakozik... viszont akkor nem produkálnèk terhes tüneteket... Tudom milyenek azok, mert 2x voltam kismama! Az első baba spontán vetéléssel végződött, a másik baba rá 3 hónapra megfogant és itt szuszmuszog az ágyikójában ... nagyon akart terhesség voltak! Ugyan ezeket a tüneteket hozzam akkor is! Több tesztet nem csinálok, mert nem látom értelmét! Hétfőn este doki és ott kiderül minden! Ha picike ban benn akkor annak már javában dübörög a szive!!! Ha nincs baba akkor műtét vár rám! Mert mondta a doki korábban, hogy okozhat "panaszt" a kis èlősködőm....
2017. okt. 11. 20:44
 20/24 A kérdező kommentje:
Szia mindenki! Nos 2 hét csúszás után megjött!! Tesztek tömkelege! Negativ! Mindettöl függetlenegyek dokimhoz holnap mert tuti a mYoma killodik bent!! Baba nincs!! Tehát a krèm hatásos! Es használjuk ezentúl!! Szèp napot mindenkinek
2017. okt. 15. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!