Naptar modszerrel vedekezunk,2napja kesik a mensim. Antibiotikumtol keshet, vagy terhesseg? Kerlek olvassatok vegig.
Figyelt kérdés
Aug23.an volt meg utoljara,27napra szokott megjonni. E honapba kaptam antibiotikumot felfazasra,kb 2hete. Mensi elott-utan 2,3 nap mindig bent elvez el a ferjem. Most e honapban,azt hittem hamarabb megjon,mert tojasfeherjes nyakom volt 10.en,olvastam h ez a mehnyalka levalasat is jelzi nem hinnem,hogy peteeres volt,nkn nem szokott ilyenem lenni es 11.en mar belem engedte a mensi elott 1hettel,mert azt hittem a gyogyszertol hamarabb meg fog jonni, mensis gorcseim is voltak. Kb 3-4 napja irto faradt vagyok,neha mintha megszedulnek,petefeszek es alhasi szurast erzek es enyhe mensis gorcsoket,de csak kb2x 3x 1nap. Folyasom mensi elott bo vizes szokott lenni,most inkabb tejszeru,neha enyhen vizes. Derekam is fajdogal. Tegnapi teszt negativ,idon tul latszott valami rajta,de azt nem veszem figyelembe. Sztetek a gyogyszer kavarhatott igy be, vagy esetleg kesoi pem lehetett? Koszonom,h vegig olvastatok😊2017. szept. 20. 13:32
21/29 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a gyors valaszt! Akkor megis iszok 1et,mert mar a fuleim is kezdenek fajni.
2017. szept. 22. 11:08
22/29 anonim válasza:
Torokra nagyon jó a gyömbértea, mézes fokhagyma, tantum verde cukorka.
24/29 A kérdező kommentje:
Teszteltem,nem birtam ki. Ugyan olyan halvany csik lett mint a multkor,csak most nem 10perc utan,hanem kb 2-3 perc utan. Nem tudom,hogy csak a helye latszik,vagy tenleg van ott valami. Holnap reggel is tesztelni fogok,h lassam azon is lesz-e valami. A hasam gorcsol mint mensi elott,ugyh nem tudom mi lesz ebbol. Szerintem meg fog jonni. A koldokom alatt is furan faj. A folyasom nem vizes,hol tejszeru,hol kremesebb.
2017. szept. 22. 18:26
25/29 anonim válasza:
A tünetek is erre utalnak és a halvány pozitív is pozitív.
A terhesség elején ez a mindjárt megjön érzés teljesen normális.
27/29 A kérdező kommentje:
Annyira halvany,hogy nem lehet lefenykepezni. Kepen olyan,mintha nem lenne szine,de eloben mintha lenne valami. Lehet,h csak a tesztek nagyon rosszak,mert a legolcsobb fajtat vettem. Mind1,csak annyira rossz ez a bizonytalansag.
2017. szept. 23. 10:06
28/29 anonim válasza:
Nem hiszem el h egy nap alatt nem mentel el drogeria vagy gyogyszertar mellett, ha ennyire ideges vagy...
29/29 A kérdező kommentje:
Kepzeld utolso,nem,nem mentem el egyik mellett sem! Van itthon 10db tesztem. En nem veszek draga tesztet,mivel ha kesik,szerintem az olcso is kimutassa!
Ma reggelre megjott! Koszonom mindenkinek aki ertelmesen valaszolt! Ugy tunik,hogy tenleg a gyogyszer kavart be!
2017. szept. 24. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!