Naptar modszerrel vedekezunk,2napja kesik a mensim.
Antibiotikumtol keshet, vagy terhesseg? Kerlek olvassatok
vegig.
Figyelt kérdés
Aug23.an volt meg utoljara,27napra szokott megjonni. E honapba kaptam antibiotikumot felfazasra,kb 2hete. Mensi elott-utan 2,3 nap mindig bent elvez el a ferjem. Most e honapban,azt hittem hamarabb megjon,mert tojasfeherjes nyakom volt 10.en,olvastam h ez a mehnyalka levalasat is jelzi nem hinnem,hogy peteeres volt,nkn nem szokott ilyenem lenni es 11.en mar belem engedte a mensi elott 1hettel,mert azt hittem a gyogyszertol hamarabb meg fog jonni, mensis gorcseim is voltak. Kb 3-4 napja irto faradt vagyok,neha mintha megszedulnek,petefeszek es alhasi szurast erzek es enyhe mensis gorcsoket,de csak kb2x 3x 1nap. Folyasom mensi elott bo vizes szokott lenni,most inkabb tejszeru,neha enyhen vizes. Derekam is fajdogal. Tegnapi teszt negativ,idon tul latszott valami rajta,de azt nem veszem figyelembe. Sztetek a gyogyszer kavarhatott igy be, vagy esetleg kesoi pem lehetett? Koszonom,h vegig olvastatok😊
Utolso valaszolonak nagyon koszonom! Ez az oldal mar csak ilyen,nem akartam kerdest feltenni epp ezert,csak hiaba keresgeltem kerdesek kozott,senki nem irta meg,h vegul mi lett veluk,lett-e baba vagy nem. Persze,hogy megirom,de nem tesztelek hetvegeig,mert ha kesoi pem volt,akkor meg biztos nem mutat semmit.
2017. szept. 20. 15:24
12/29 anonim válasza:
Antibiotikumtól, betegségtől is késhet a peteérés és ettől válik hosszabbá a ciklus, nekem egyébként betegség+aspirintól késett mikor tervezetten teherbe estem.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a 11-i együttlétből teherbe estél-e, akkor leghamarabb vasárnap vagy hétfőn tesztelj érzékeny teszttel.
A tojásfehérjés nyák a peteéréskor szokott lenni amúgy, szóval elég jó esélyed van a teherbeeséshez.
Vizes folyás nálam mensi előtt 1-2napig van, ez jelzi a méhnyálkahártya leválását, először a víz távozik, aztán a vér.
2017. szept. 20. 16:53
13/29 anonim válasza:
10 perc utan 2 csik? Szerintem amugy nem artana dokihoz menni :)
2017. szept. 20. 17:52
14/29 anonim válasza:
Menstruáció előtt egy héttel estem teherbe. ;) Több nap késés után lett pozitív a teszt.
A tüneteid arra utalnak, hogy összejött a baba. Kilenc hónapig élvezhetitek a védekezés nélküli szexet. :D
2017. szept. 20. 18:34
15/29 anonim válasza:
Random időpontokban vernek tele... igazából nem is vèdekeztek, mert ez nem az!
Ha nem akarsz gyereket, mièrt nem rendesen vèdekezel??
2017. szept. 20. 19:10
16/29 anonim válasza:
A leírtak alapján simán lehetsz terhes. Én a kicsi fiammal akkor stem teherbe amikor meg kellett volna jönnie. Annyival kisebb is volt a vizsgálatok alapján is. Simán lehet az is, hogy a betegség bekavart a ciklusodba.
2017. szept. 20. 20:55
17/29 anonim válasza:
Naptár módszer... Csodálatos! Szerintem esélyes, hogy babát vársz. Tesztelj mégegyszer!
2017. szept. 21. 11:19
18/29 anonim válasza:
Ha 10 p körüli a második csík,az igen csak lehet pozitív! Csinálj egy újat! Somán lehet baba! Tojásfehérjés nyák utáni nap van peteérés, szóval pont beletrafáltatok, ha minden igaz. Viszont tünetek attól még csak maxmost kezdődhetnének mint görcsölgetés stb. Írd meg mi lett.
2017. szept. 21. 11:44
19/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Vasarnap fogok tesztelni,faj nagyon a torkom,ihatok coldrexet? Ha veletlenul tenleg terhes vagyok,nem artok vele a babanak?
2017. szept. 22. 10:56
20/29 anonim válasza:
ilyen kicsinek egy dolog árt: a radioaktív sugárzás, röntgen. Nem árt. Esetleg próbáld meg: sós vízzel gargalizálni - az fertőtlenít és mégsem egy vegyszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!