Antibiotikumtol lehet hogy kesik?
Figyelt kérdés
Vese medence gyulladasom volt, es antibiotikumot kaptam . Mostmar egy hete kesik, felunk hogy baba. Keshet emiatt? Mennyi ido az ami meg belefer (mennyi keses)?2016. júl. 10. 12:03
1/5 anonim válasza:
Az antibiotikum kiuti a fogamzasgatlot - en igy lettem terhes. Amugy nem hinnem, hogy kesik miatta
2/5 A kérdező kommentje:
Gunit hasznalunk.
2016. júl. 10. 12:24
3/5 anonim válasza:
Tüszős mandulagyulladás alkalmával (antibiotikumot szedve) késett 4-5 napot, holott rendszeres 27-28 napos ciklusaim vannak és mi is gumival védekeztünk akkor.
4/5 anonim válasza:
Nekem antibiotikumtól, bezegségtől mindig késik. 2-4 napot biztos. Mèg akkor is , ha nem szedek antibiotikumot, csak szimplán m megfáztam, és azt kezelem köptetőkkel, teával, c-vitaminnal...
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Akkor ha 5bapja kesik meg ne panikoljak? Ha räà gircsolok a dologra a stressztol is keshet, ugye?!
2016. júl. 11. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!