Terhes lennék? Késik, de lehet az antibiotikumtól vagy a stressztől vagy esetleg amiatt, hogy föl voltam fázva?
Mostanában van pár gond a családba ami miatt sokat stresszélek de nem tudom,( + 2 hétig antibiotikumokat szedtem elég erőseket, fölfázásra) hogy e miatt e de késik a menstruációm. Elég rendszertelen. Ebben a hónapban nőgyógyásznál is voltam ő semmit se mondott, h várandós lennék, vagy bármi probléma lenne.Párommal óvszerrel védekeztünk, mindig ügyeltünk h nem e szakadt ki.
Nem tudom mi oka lehet a mensim késésének, gyereket még nem terveztünk, de semmiféleképpen nem vetetném el!
Szerintetek??
Ha még a következő menstruációnál sem tartasz, akkor az orvos nem tudja megállapítani, hogy terhes vagy-e, sőt, még a teszt sem igazán. Most, hogy már késik, tesztelj egyet, és megtudod, hogy terhes vagy-e. Egyébként én elég kicsi esélyt látok rá, de elképzelhető.
Bár inkább a felfázás miatt talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!