Lehetséges, hogy az antibiotikumtól késik?
Figyelt kérdés
2 napja késik a menstruációm.Néha enyhén mindjárt megjön érzésem van,de semmi eddig.Tesztet még nem csináltam,mivel a hónapban felfázásra szedtem egy hétig antibiotikumot és hallottam,hogy ez befolyásolhatja.Volt már valakinek hasonló tapasztalata?Válaszaitokat elöre is köszönöm! :)2010. okt. 6. 14:21
1/8 anonim válasza:
Az erős gyógyszerek sokmindent befolyásolhatnak.Ha amugy nem védekeztél és lehetsz terhes akkor csinálj inkább tesztet.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,még várok néhány napot,biztosra akarok menni. :)
2010. okt. 6. 14:29
3/8 anonim válasza:
A felfázástól késik. Amúgy a felfázásra nem kell antibiotikum, elég az urogin.
4/8 A kérdező kommentje:
Hollandiában élek,itt a vizelet vizsgalat után ezt irták fel,azért szedtem,és mert ugye jobban akartam lenni! :)De köszi a választ!
2010. okt. 6. 14:35
5/8 anonim válasza:
Szia, én is szedtem antibiotikumot de napra pontosan megjött.Tesztelj!:)
6/8 anonim válasza:
De felfázásra sokszor kell antibiotikum főleg ha olyan mértékű a felfázás , véres vizelet stb. és sok folyadékot kell fogyasztani az átmossa a húgyutakat persze cukor nélkülieket és nem szénsavasat , és némelyik ilyen antibiotikum magzatkárosító tehát szerintem bocsika de nem vagy terhes attól nem késik hanem magától a felfázástól késik és meg fog jönni, még ha meg is termékenyült nem hiszem hogy megmaradt. Ne hari de inkább jobb hogy kilábaltál és a következő ciklusodban egészségesen kezdhetsz bele a babaprojectbe.
7/8 anonim válasza:
Az antibiotikum én úgy tudom befolyásolhatja, semlegesítheti a fogamzásgátló hatását. Ha azzal védekeztek, akkor lehetsz terhes. Ha mással védekeztek, akkor késhet a felfázástól, ha nem védekeztek, mert babát szeretnétek, akkor késhet a felfázástól, vagy mert terhes vagy.
8/8 A kérdező kommentje:
Jól van ,köszönöm a válaszokat! Pár napot még várok,aztán teszt,vagy doki.
2010. okt. 6. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!