Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikumtól (20szem),...

Antibiotikumtól (20szem), felfázástól, stressztől lehet barna színű a menzeszem?

Figyelt kérdés
3 napja barnás valami(darabok) távozik belőlem. Lehet ez menzesz? okozhatják-e a fent említett problémák?
2009. jan. 20. 21:57
 1/4 A kérdező kommentje:
A 20 szemet nem egyben vettem be :P hanem 2 hétig kellett szednem 2féle antibiotikumot. (2x10 szem)
2009. jan. 20. 22:03
 2/4 anonim válasza:

Igen, ez a menzeszed. Azért barnás, mert szervült a véred. Ennek több oka is lehet. Hormonok hatására barnulhat meg, de darabossá pl. attól válik, hogy vagy megreked valami kis zugban, nem tud kifolyni és ezért darabokban alvad meg, vagy vetéléskor, vagy ha a méhedben myoma (izomdaganat) van. A kérdés az, hogy milyen darabok? rugalmas, nyálkahártya szerű, vagy inkább széttörhető keményebb zselére hasonlítóak a darabok???

Az előbbi az elhalt méh nyálkahártya kilökődése, az utóbbi alvadt vér. Magas lázzal járó betegségek okozhatják a hormonháztartás felborulását.

Bármi legyen is az oka, ez nem normális dolog, mindenképpen meg kell mutatnod magad egy nőgyógyásznak!!!

2009. jan. 20. 22:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a válaszod. Vetélésről nem lehet szó az én esetemben. Felfázásos tünetekkel voltam nőgyógyásznál aki írt gyógyszert s az antibiotikum miatt gondoltam hogy van ez a barna menzim. Nem nagy darabok jönnek tőlem, inkább naponta egy hosszú vékony nyúlós valami,a mennyiség igen csekély és se menzi szaga se kellemetlen érzésem sincs. még görcs sem. ez az antibiotikum miatt van? vagy Szerinted mitől? köszi előre is :)
2009. jan. 20. 22:36
 4/4 anonim válasza:
Én is felvagyok fáza. Két napja szedek antibiotikumot és ma úgyérzem megjött (egy héttel korábban) mert teljesne úgy fáj a hasam de nekem is barna a színe .
2010. febr. 27. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!