Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg segiti a teherbeesést...

Tényleg segiti a teherbeesést az E, D vitamin és a Folsav?

Figyelt kérdés

Ajánlották ezeket a 'könnyebb' teherbeesèshez.

Vèlemènyek?

Igen tudom, hogy nem ettől fogok terhes lenni.!!

De miben jó ha ezeket szedem?

Kèrlek normális válaszokat irjatok.

(Nèha olyan bunkok itt a válaszolok)

Nagyon szèpen köszönöm elöre is :)

2017. szept. 18. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nemtudom nekem az segített -e, de mikor 2-3 hónapja szedtem E vitamin B komplexet ( ebben van folsav es a B vitamin segíti a teherbeesest) es C vitamint szedtem. Neha 1 szem D vitamin! ☺☺☺ párom cinket szedett meg e vitamint ugyanakkor kezdte, amikor én.

14+2hkm

2017. szept. 18. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem segít, a folsav a babának kell majd az első hetektől kezdve.
2017. szept. 18. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én folsavat szedtem a terhességem előtt már 3 hónappal. Biztos vagyok benne, hogy ez segített, mert előtte nem jött össze. E és D vitaminnal nincs tapasztalatom.

22 hkm

2017. szept. 18. 13:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Utolso neked irtam üzenetet :)

2017. szept. 18. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem vitaminnal meg nélküle sem volt gond a teherbe eséssel, szerintem nem ezen múlik, hacsak nincs extrém vitaminhiányod.

A folsavat érdemes tervezés idején elkezdeni szedni, egyes fejlődési rendellenességek ellen véd. Ennél még hatásosabb a b-komplex.

Az E vitamin nőknél a méhnyálkahártyát vastagítja, ha ezzel nincs gondod, akkor nem kell szedni.

Férfiaknál javítja a spermaképet.

1000-2000 NE D vitamin októbertől-áprilisig javasolt mindenkinek.

Egyébként egy olcsóbb magzatvédő vitamin (jutavit) megfelel a célnak.

2017. szept. 18. 15:42
 6/6 Ignis Subdialis ***** válasza:
A folsavnak nincs szerepe a fogantatásban, csak már azelőtt szedni kell, hogy kivédjen egy bizonyos gerincfejlődési-rendellenességet, mert az a fejlődési lépcső a legelsők között van, aminél ez kialakulhat a magzatban. Ezért kell már előtte szedni, mert nem tudhatod mikor fogansz meg, s ha az első hormonális jeleknél kezded el szedni, az már késő lehet.
2017. szept. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!