Tényleg segiti a teherbeesést az E, D vitamin és a Folsav?
Ajánlották ezeket a 'könnyebb' teherbeesèshez.
Vèlemènyek?
Igen tudom, hogy nem ettől fogok terhes lenni.!!
De miben jó ha ezeket szedem?
Kèrlek normális válaszokat irjatok.
(Nèha olyan bunkok itt a válaszolok)
Nagyon szèpen köszönöm elöre is :)
Nemtudom nekem az segített -e, de mikor 2-3 hónapja szedtem E vitamin B komplexet ( ebben van folsav es a B vitamin segíti a teherbeesest) es C vitamint szedtem. Neha 1 szem D vitamin! ☺☺☺ párom cinket szedett meg e vitamint ugyanakkor kezdte, amikor én.
14+2hkm
Szia!
Én folsavat szedtem a terhességem előtt már 3 hónappal. Biztos vagyok benne, hogy ez segített, mert előtte nem jött össze. E és D vitaminnal nincs tapasztalatom.
22 hkm
Köszönöm mindenkinek :)
Utolso neked irtam üzenetet :)
Nekem vitaminnal meg nélküle sem volt gond a teherbe eséssel, szerintem nem ezen múlik, hacsak nincs extrém vitaminhiányod.
A folsavat érdemes tervezés idején elkezdeni szedni, egyes fejlődési rendellenességek ellen véd. Ennél még hatásosabb a b-komplex.
Az E vitamin nőknél a méhnyálkahártyát vastagítja, ha ezzel nincs gondod, akkor nem kell szedni.
Férfiaknál javítja a spermaképet.
1000-2000 NE D vitamin októbertől-áprilisig javasolt mindenkinek.
Egyébként egy olcsóbb magzatvédő vitamin (jutavit) megfelel a célnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!