Parommal ugy dontottunk itt az ido a csalad alapitasra! Kerdesem a kovetkezo?
Milyen terhesvitamint, vagy vitamimokat tudtok nekem ajanlani fogantatas elottre valamint az elso 12hetre.
25/N
Tervezesre folsav e vitamin d vitamin.
Ha sikerül a baba akkor terhes vitamint. Azt meg ki kell majd kiserletezned melyik a jo neked. Ha van valami bajod akkor orvost kérd meg hogy javasoljon neked. (pl nekem az endokrinológus a jod miatt a gravidat es a femibiont javasolta mert pajzsmirigyes problémám van.. Nem tudom miért ezt a kettot de ezeket kipribaltam es a gravida nem vált be mert égett a gyomrom meg szorulásom lett tole igy a femibion maradt)
Szoptatashoz tervezek jutavitra váltani. Az olcsobb es sok jot mondanak róla. Remélem beválik.
Terhesvitamin elso babanal gravida volt de a verkepem sose volt kielegito..vmi tul sok vmi nagyon keves , a vas beka feneke alatt 100meterrel volt. Hozzateszem a vasammal par eve gondok vannak , transzfuziom is volt sulyos vas es verhiany miatt.
Most a 2. babanal elevitet szedem es tokeletes a verkepem! Vas nemhogy nagyon alacsony lenne hanem picit sok is , de vedono szerint ez tokeletes varandossag alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!