Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 20 hetes vagyok a kislanyunkka...

Babeli Zurzavar kérdése:

20 hetes vagyok a kislanyunkkal, az elozo szulesem utan ugy dontottunk nem fogadunk orvost! Tudnatok nekem tapasztalatokat irni arrol, milyen az ellatas az Uszokiban ugyeletes orvosnal?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Én fogadnék, de ennyi hetesen már nem fognak elvállalni, mert nem nekik hordtad a pénzt eddig.
2013. máj. 6. 19:29
 2/8 A kérdező kommentje:
koszonom a velemenyed, de nem kerdes, hogy fogadok e!:-) szoval tapasztalat?
2013. máj. 6. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem volt fogadott dokim, se szülésznőm.

Már túl voltam a kiírt napon és az indítás előtt 3 nappal befektettek....tehát már akkor odafigyeltek a babára és rám....hogyha bármi gond lenne, akkor helyben vagyunk :)

Minden nap vizsgáltak, mindig más orvos...és mindegyik lelkiismeretesen végezte a dolgát. Császáros lettem a végén. A szülés után a nővér óránként bejött hozzám. A csecsemősök is rendesek, kivétel egy, a nevét nem tudom. A viziteken is minden orvos normális volt. Úgyhogy én 100%-osan megvagyok elégedve az ellátással. És mi senkinek nem adtunk pénzt.

2013. máj. 7. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom az az, h le se sz.rnak ha nincs fogadott dokid. Nyilván meg lehet szülni a gyereket ügyeletesnél is, elsősorban akkor számít a fogadott doki, ha valami gond adódik. Ha nem, csak sima szülésed lesz, akkor nem szükséges. Csak ezt nem tudhatja az ember előre. Első voltam, miért lettem lepontozva?
2013. máj. 7. 10:10
 5/8 A kérdező kommentje:
en felpontoztalak, nem le:-) most mar ahogy mondod nem lehet mar fogadni sem, de elvbol nem is fogadnek:-)
2013. máj. 7. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
2 hetet feküdtem az Uzsokiban. Bár hál' istennek nem szülni mentem be (még csak 29 hetes vagyok :-D ) de nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Az orvosok figyelmesek és korrektek, a nővérek türelmesek és kedvesek, ha bármi gond van nem kell könyörögni, ott vannak és bármiben segítenek. Többek között ezért nincs fogadott orvosom.
2013. máj. 7. 19:20
 7/8 A kérdező kommentje:
na en is abban bizva nem fogadtam orvost amit az utolso ir! Fehervaron szultem az elsot (pontosan egy evvel ezelott, szoval most nosztalgikusan potyognak a konnyeim 2 oraja:-) ) es annak ellenere, hogy fogadott orvosom volt, nem voltam elragadtatva az ellatastol... sot!
2013. máj. 7. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 30 hetesen váltottam orvost, és simán elvállalt.

Akik mellettem szültek ügyeletesnél, nem kaptak epidurálist, meg oxitocint, hagyták őket vergődni. A Bajcsyban szültem, én ezt láttam.

Annó első gyerekemet a Schöpf Méreiben szültem ügyeletesnél 25 órát tartott.

Nekem minden pénzt megért, hogy ne kelljen ennyit szenvednem mégegyszer.

A második életem legboldogabb szülése volt, kár hogy nem volt pénzem az elsőnél is....

2013. máj. 7. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!