Kinek mi a tapasztalata a Trimeszter 1 vitaminról? Másnak is okozott fejfájást, migrént, hajhullást, szédülést, hányingert?
Én pont azért szedem ezt, mert az összes többi terhesvitamintól hányok, kivéve ettől. Sajnos nekünk csak lombikkal lehet gyerekünk, és évek óta próbálkozunk már, ez miatt évek óta szedem a Trimesztert. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Hormonjaim tökéletesek, a TSH-t is beleértve. Volt egy ikerterhességem is, -ahol sajnos csak a 20. hétig jutottunk- de akkor is ami a gyerekeket és az én laborleleteimet illette; minden tankönyvi volt. (Méhnyak elégtelenség miatt volt a vetélés.)
Szóval nekem pozitívak a tapasztalataim, elégedett vagyok vele, most is szedem.
Lehet, te pont azok táborát erősíted, akiknek nem jött be -mint, nálam a többi-, ilyenkor váltani kell, és kész.
Én nem gondoltam azt, hogy becsaptak volna az Elevittel, a Femibionnal, a Gravidával, a Ladeevittel, mert nekem nem váltak be, hiszen tudom, nagyon sokan szedik problémák nélkül. Egyszerűen van ilyen, egy vitaminnál is, hogy nem válik be mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!