Kinek mi a tapasztalata e vitaminról?
Kíváncsi vagyok kinek mikor, mennyi idő után, egyáltalán segített e hamarabb teherbe esnie?
Mennyit szedtetek naponta és meddig? Férjetek szedte e vagy szedi e?
Mi két hónapig próbálkoztunk, mielőtt elkezdtem szedni az e-vitamint ("Vitamin E Bioextra 400 mg lágykapszula"), plusz mellette a Supradynt is szedtem (naponta 1-1 szem), és a második ilyen vitaminozós hónapban hoztuk össze a kisfiunkat, aki pár hét múlva megszületik.
A páromat nem tudtam rávenni, hogy szedje, neki ez túl nagy, nem tudja lenyelni (pasi...), neki csak sima gyerek multivitaminos gumicukrot (Marslakócskák) vettem, azzal megbirkózott az én kemény párom is. :D
Nem tudom, hogy melyik hatott, de valamitől összejött a baba. ;) Sok sikert nektek!
Szia!
Nekem nem csinált semmit! :-( Hormonstimuláció mellé szedtem, ennek ellenére 6mm lett csak a nyálkahártyám, el is maradt a beültetés. :-(
Én is szedem, napi 400mg-mot, de eddig semmi. A nyálkahártyám 8.9mm volt eddig max. :-(
De szerintem E vitamin nélkül még ennyi sem lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!