Terhes vitamin nem csak várandósoknak? New Chapter vitaminról van valakinek tapasztalata?
Én ezt vettem, nem nagyon akartam szintetikus vitaminokat szedni, nem részletezem, miért, gondolom ugyanazon okok miatt ennéd Te is ezt.
Szóval elkezdtem szedni, és hasmenésem lett- hogy ettől-e, nem tudom. Pár hétig ettem, napi 2-3-szor szaladtam WC-re, de úgy, hogy tényleg rohannom kellett. Aztán kipróbáltam, hogy abbahagyom, abbamaradt a hasmenés is. Eltelt pár hét, gondoltam megint megpróbálom, másnap rohantam újra... Ez még az első trimeszterben volt.
Most, 30 hetesen néhány hete szorulással küzdök, gondoltam megpróbálom, hátha rendezi a vitamin ezt a dolgot. Most már eszem újra jónéhány napja, hasmenésem már nincs tőle, úgyhogy talán be tudom szedni. Azóta sem tudom, attól volt-e gondom, meg persze egyáltalán nem biztos, hogy ha nekem ez okozta, attól másnak is baja lesz tőle (ld. egyéb kismama vitaminok, valakinek bejön, valakinek nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!