Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen állagú általában a...

Milyen állagú általában a hüvelyváladék menses előtt pár nappal, ha az ember teherbe esett? És milyen színű?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyénenként változó, ezért minél több tapasztalatot írtok le, annál jobb, mert átlátom milyen lehet kábé. És sok volt a mennyisége?
2008. okt. 20. 20:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Meg annyi kimaradt, hogy epp ma van 10 napja, hogy volt az akcio, ezert sem szeretnek vasarnap elott tesztelni.
2008. okt. 21. 09:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Szoval nehany ember megkert, hogy majd jojjek vissza. Habar ma meg csak pentek van es a mensimnek vasarnap nem kellene megjonnie (28.napon), tegnap este teszteltem egy erzekeny teszttel (First Response)es kimutatott egy halvany, de mindenfele erolkodes nelkul is jol lathato masodik csikot. :D :D :D Ma viszont van egy icipici rozsaszines folyasom, nem tudom ez normalis-e. :( Na mindegy, orulok, hogy menses varhato napja elott is ki tudja mutatni nehany teszt, ha van baba. Szurkolok nektek is, hogy osszejojjon! :D
2008. okt. 24. 16:33
 13/13 Erika (kicsilány) válasza:
Nekem 6napom van még menzeszig. Holnapután tesztelek vagy hétfőn. Nekemis sok krémes folyásom van és 37.1a hőm. Remélemarad is.. Drukkoljatok! Énis mindenkinek :)
2015. dec. 4. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!