Nem troll kérdés és nem is tizenéves hülye gyerek vagyok, én is röhögni szoktam az ehhez hasonló kérdéseken, de most nagyon megijedtem. Azt mondták, hogy amikor megfogant a baba az június 15-én lehetett. Ma találtam egy papírt amin látom, hogy a rákszűrésem napja is akkor volt. Az volt az utolsó vizsgálatom annál a doktornál, mert utána kirúgták az SZTK-ból. Első kérdésem, attól, hogy valószínűleg 15-én fogant ez csak körülbelüli érték, nem? Lehet 14,16,17 is. Lehetetlen a nőgyógyászati vizsgálaton teherbe esni ugye és észrevettem volna ha az orvos spermával keni be a műszert, nem? Valamint az ijedségtől nem emlékszem, de rákszűrésnél alig nyúlnak be valamennyire. Megválaszoltam a saját kérdésem? Biztos, hogy a férjemtől vagyok terhes?
Hat jo, hogy fekszem... Tuti, felnott no ilyet nem kerdez. Ha igen, akkor az IQ-ja kb. 20...
2017. szept. 9. 22:28
13/18 anonim válasza:
Nézd, könnyen elképzelhető, hogy egy ördögi terv részese vagy, miszerint a doki a saját utódaival akarja benépesíteni a földet és ehhez a nála rákszűrésen megjelenő nőket használja fel úgy, hogy spermával bekent műszert helyez beléjük a vizsgálat során, így teherbe ejtve őket. Bármikor megesik az ilyesmi. És tök nagy szerencséje van hogy épp nőgyógyásznak ment, mert pl.szemorvosként sokkal feltünőbb lenne az egész.
2017. szept. 9. 22:42
14/18 anonim válasza:
Volt valami ilyen novella, hogy a nödoki így ejtette teherbe a nőket, vagy ilyesmi.
Tk. ha nem lenne teljesen abszurd ötlet, akkor egyébként lehetséges, biztosan nem veszed észre ha belemártja a spermába az eszközt, amivel vizsgál.
2017. szept. 9. 22:43
15/18 anonim válasza:
Tényleg léteznek ilyen buta emberek? Mindig elképedek, már nevetni se tudok ezeken.
2017. szept. 10. 00:11
16/18 anonim válasza:
A spermiumok elélnek napokig is akár. Tehat ha az nap nem is voltál egyutt a FÉRJEDDEL csak előtte meg utána, akkor egyszeruen a spermiumok várakoztak a petesejt megérett 14.én és teherbe estél. Ennyi... ha egy éve porbalkoztok ezt már tudhatnád
2017. szept. 10. 06:45
17/18 anonim válasza:
Vannak nagyon kretén és rosszakaratú emberek.
Én még emlékszem arra a gyroszos sztorira, h az egyik srcác beleverte az öntetbe. Ilyen alapon bárki ráverheti a műszerre is, szóval a mai világban, ahol tele van aberálttal sose lehet tudni.
De kétlem, hogy ez történt volna természtesen, miért rugták ki?
2017. szept. 10. 08:19
18/18 anonim válasza:
Elkepzelem amint a doki raveri a pinoszkopra majd felhelyezi, hogy kukucskalhasson. 😩
Masik amit el tudok kepzelni, hogy elaltatott es meghagott, maskepp nemigen lehetsz tole teres!😖
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!