Hogyan lehet leküzdeni a nőgyógyászati vizsgálattól való félelmet?
Keress egy maszek orvost. Merre laksz? Az én orvosom nagyon jó fej.
56% a gyomortükrözés nem fáj kicsit sem, egy perc az egész. Felesleges ezért altatni, én meg se engedném. Pláne, hogy fenn áll a fulladás veszély is.
a nőgyógyász bizalmi állás. akár privát mész orvoshoz, akár tb-fionanszírozott ellátásra, meg kell taláni a neked megfelelőt. magánorvost is lehet taplót kifogni :o
én a kórházba járok, 20 éve ugyanahhoz az emberhez. régen túl vagyok már azon, hogy idegeskedjek miatta, sűrűn vendég vagyok, sajnos.
el kell jutni arra a szintre, amikor már fesztelenül (és félmeztelenül, esetleg uh közben is) képes vagy hétköznapi dolgokról is beszélgetni vele, pl hogy van a gyerek, mit csinál a szünetben, stb.
de ez sosem rajtad múlik, hanem az orvoson.
ha valamiért máshoz kell mennem, én is feszült és ideges vagyok, tehát ez nem olyan dolog, hogy lazán megyek nőgyógyászhoz... csak hozzá. viszont rá az életemet is rábíznám (meg is tettem, amikor rábíztam magamat terhesen).
ja, és volt 2x gyomortükrözésem, a második alatt konkrétan meg akartam halni (én TÉNYLEG azt hittem, hogy ottmaradok), ezerszer elmegyek inkább nőgyógyászhoz, mint még egyszer gastroscopiára :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!