Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire a nőgyógyászati vizsgálattól?
Sokszor fáj a hasam alja, sokan mondták már, hogy el kell mennem nőgyógyászhoz. Nemi életet is élek tehát tényleg el kellene. De annyira félek. Debrecenben szeretnék, de ott hova menjek? Kenézybe, vagy Klinikára? Hogyan győzzem le a szégyenlősségem? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy szétrakom a lábaim:S Azt sem tudom, hogy kell a kórházban, előbb recepción mondani kell mit akarok? Vagy hogy? Segítsetek legyetek szívesek!
Köszönöm szépen!
Engem először az vett rá, hogy féltem, hogy komoly gondom van, és nagyobb baj lesz, ha nem megyek el.
Így utólag egyáltalán nem volt vészes:) Csak megfelelő orvost kell választani.
Nem tudom te hogy vagy vele, de én pl. egy nő előtt könnyebben levetkőzök. Szóval nőt kerestem inkább:)
És tényleg kérdezd körbe az ismerőseid, csak olyanhoz menj, akiről jó tapasztalatok vannak.
Ha van rá pénzed, érdemesebb felkeresni esetleg egy magándokit.
Ha pedig szexuális életet élsz már, akkor tényleg nem lesz vészes:) Nem fáj, csak picit kellemetlen. De nem tart sokáig. Abszolút túlélhető:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!