Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negativ ugye? Nyugtassatok...

Negativ ugye? Nyugtassatok meg kerlek, mert en nagyon halvanyan latok rajta valamit, de valoszinu csak odakepzeltem.

Figyelt kérdés
[link]

2017. szept. 7. 13:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Pedig eskuszom hogy ott van.:D jo igazad van hogy nem mindegy, de a papiron tenyleg ez van:D

Vegyek egy masik tesztet akkor? Vagy ezt most biztosra mondhatom hogy negativ?

2017. szept. 7. 15:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez negatív de szerintem korán teszteltél. Ha hónap közepe vége fele kellene megjönnie. Akkor tesztelj ha már késik.
2017. szept. 7. 16:40
 23/26 anonim ***** válasza:
61%
Ez negazív, ami látszik rajta az legfeljebb száradási. Az x-epilen elég hamar hajlamos száradási csík lenni. Aki gyakran tesztel, mert nehezen jön a baba, már megszokta ezt a látványt.
2017. szept. 7. 17:36
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem látok. Negatív. De lassan pozitív lesz ha nincs védekezés :(
2017. szept. 7. 20:36
 25/26 anonim ***** válasza:
75%

Én sem látok második csíkot pedig végre egy elég jó minőségű kép.

De ha nem védekeztek akkor valóban előbb utóbb pozitív lesz.

Mindenképpen tesztelj még pár nap múlva és majd mutasd

2017. szept. 8. 11:55
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem védekeztek hónap végére bizony pozitív is lehet. Beletrafáltatok legalább 3x, egyszer ráadásul pé közelében. Ne légy benne biztos, hogy szept végére nem lesz ténylegesen két csíkos. Jelen pillanatban negatív, de mivel 1 hete is volt aktus védekezés nélkül és 20-ka körül, után várod még simán pozi lehet.
2017. szept. 8. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!