Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 12 napján történt...

Ciklus 12 napján történt dolognak lehet következménye? Rettegek tőle! Légyszii nyugtassatok meg! 18/L

Figyelt kérdés

Lefeküdtem haverommal aki igazából csak egy "jó barátom" és nem szállt ki belőlem hanem belém élvezte.Nos ugye hogy nem is a pasim igy nem mertem senkinek se szolni hogy kéne eseményutáni ami 7-8000 ft..

Igy utánaolvastam de csak idegesebb lettem

a vérzéseim 26-28-29 naposak szoktak lenni,ugye nem az lesz hogy én szívom meg,

meg ugye EZ CSAK 1 ALKALOM volt unokatesómék is többször próbálkoztak mikor babát akartak...

2016. nov. 15. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 vagyok,rettentő sokkoló,hogy 18 éves lányok ennyire buták...Felnőtt vagy,és nem mersz eseményutánit íratni?

És ha abortuszra kell menned,ami 40-50 ezer,vagy akkor se mersz majd szólni és inkább megszülöd a bokorban?

Pont ciklus közepén voltál,az a legmegfelelőbb idő a teherbeeséshez,ráadásul fiatal vagy ahogy az apuka is,tehát simán lehetsz terhes...

Remélem csak vicc....

2016. nov. 15. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez mikor történt? Késik már?

Készülhetsz, mert talán a legideálisabb nap az együttlétre a 12-13. nap gyerekvállalás során, normális ciklushossz mellett. Pokoli szerencséd lesz, ha nem kapod be a legyet...

Talán először a bioszkönyvet kéne lapozgatni a haverokkal való, hova dugjuk a kolbász helyett. Azért drukkolok, hogy megúszd, de legközelebb kotonnal engedj bárkit a közeledbe.

2016. nov. 15. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A haverodnak se mértél szólni? Pedig biztos nagyon szoros lehet a barátságotok, ha szó nélkül teleküld. Gondolom úgy van vele, hogy te leszel terhes, nem ő.

Az előző terhességem pont így sikerült. Kb. két nappal a középidő előtt védekezés nélkül, egyetlen alkalom. Kislány. :)

2016. nov. 15. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A babák pontosan egyetlen egy alkalommal fogannak, tök mindegy, hogy előtte-utána kivel, hányszor, milyen pózban, meddig voltál együtt.

Ha még nem csúsztál ki, vegyél esemény utánit.

2016. nov. 15. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
*alkalomból
2016. nov. 15. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Attol hogy ide feltetted ezt a kerdest mit varsz ?! Hogy sorra jonnek a nem valaszok?! Imadkozz hogy megjojjon ha kesne tesztelj. Senki sem tud meg semmit mondani ki kell varni a menstraciod napjat ! Es legkozelebb hasznalj ovszert !!! Esetleg menj nogyogyaszhoz lat e vmit uh on.
2016. nov. 15. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Mindent megtettél azért,hogy teherbe ess... 18 vagy és nem mersz senkinek szólni,hogy eseményutáni kell? Felnőtt ember vagy (bár ennyi ésszel kétlem) besétálsz a nőgyógyászatra elmondod mi történt,megkapod a receptet,kiváltod,beszeded. Ehhez miért kell bárkinek is szólnod? Vagy valakinek fognia kellene a kezed? Ha már kicsúsztál a 72 órából,akkor kezdj el imádkozni,mást nem tehetsz!
2016. nov. 15. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
:( Szomorú lettem emiatt a kérdés miatt. Abban az esetben is szomorú vagyok, ha ez csak vicc és ez vicces valakinek és abban az esetben is, ha ez komoly kérdés...
2016. nov. 15. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom,a kerdezo a gyogyszer ara miatt nem szolt.gondolom tanul,nincs sajat penze es valakitol kerni kellett volna.

Amugy,ahogy elottem is irtak,eppen remek napon tortent a dolog.

Ket gyerekem van ilyen egyetlen alkalombol (parom akkoriban messze dolgozott,nem sokat volt itthon)

Az egyik a 10.napon tortent,a masik pedig a 11.en,fix 28napos ciklussal.

2016. nov. 16. 06:13
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Ezt a dilemmát tíz perc alatt feloldotta volna, ha belegondol, hogy az abortusz 30 ezer, a gyerek felnevelése pedig több millió (ha az eseményutáni árával tisztában van, akkor nyilván ezekkel is). Egy csomag óvszer pedig 800 forint, és akkor háromszor is telibe verheti a "haver".
2016. nov. 16. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!