Ciklus 12 napján történt dolognak lehet következménye? Rettegek tőle! Légyszii nyugtassatok meg! 18/L
Lefeküdtem haverommal aki igazából csak egy "jó barátom" és nem szállt ki belőlem hanem belém élvezte.Nos ugye hogy nem is a pasim igy nem mertem senkinek se szolni hogy kéne eseményutáni ami 7-8000 ft..
Igy utánaolvastam de csak idegesebb lettem
a vérzéseim 26-28-29 naposak szoktak lenni,ugye nem az lesz hogy én szívom meg,
meg ugye EZ CSAK 1 ALKALOM volt unokatesómék is többször próbálkoztak mikor babát akartak...
Én 19 vagyok,rettentő sokkoló,hogy 18 éves lányok ennyire buták...Felnőtt vagy,és nem mersz eseményutánit íratni?
És ha abortuszra kell menned,ami 40-50 ezer,vagy akkor se mersz majd szólni és inkább megszülöd a bokorban?
Pont ciklus közepén voltál,az a legmegfelelőbb idő a teherbeeséshez,ráadásul fiatal vagy ahogy az apuka is,tehát simán lehetsz terhes...
Remélem csak vicc....
Ez mikor történt? Késik már?
Készülhetsz, mert talán a legideálisabb nap az együttlétre a 12-13. nap gyerekvállalás során, normális ciklushossz mellett. Pokoli szerencséd lesz, ha nem kapod be a legyet...
Talán először a bioszkönyvet kéne lapozgatni a haverokkal való, hova dugjuk a kolbász helyett. Azért drukkolok, hogy megúszd, de legközelebb kotonnal engedj bárkit a közeledbe.
A haverodnak se mértél szólni? Pedig biztos nagyon szoros lehet a barátságotok, ha szó nélkül teleküld. Gondolom úgy van vele, hogy te leszel terhes, nem ő.
Az előző terhességem pont így sikerült. Kb. két nappal a középidő előtt védekezés nélkül, egyetlen alkalom. Kislány. :)
A babák pontosan egyetlen egy alkalommal fogannak, tök mindegy, hogy előtte-utána kivel, hányszor, milyen pózban, meddig voltál együtt.
Ha még nem csúsztál ki, vegyél esemény utánit.
Ahogy olvasom,a kerdezo a gyogyszer ara miatt nem szolt.gondolom tanul,nincs sajat penze es valakitol kerni kellett volna.
Amugy,ahogy elottem is irtak,eppen remek napon tortent a dolog.
Ket gyerekem van ilyen egyetlen alkalombol (parom akkoriban messze dolgozott,nem sokat volt itthon)
Az egyik a 10.napon tortent,a masik pedig a 11.en,fix 28napos ciklussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!