Negativ ugye? Nyugtassatok meg kerlek, mert en nagyon halvanyan latok rajta valamit, de valoszinu csak odakepzeltem.
2017. szept. 7. 13:35
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zold kez :)
Azoknak is köszönöm akik majd valaszolnak meg.
2017. szept. 7. 14:29
12/26 anonim válasza:
Szeretnéd amúgy a babát? Miért nem védekeztek, ha nem?
Teljesen negatív szerintem, de ha csak 2-3 hét múlva kéne megjönnie, korai volt.
14/26 anonim válasza:
Hát akkor gondolom babát akartok, ha már nem védekeztek. Én halvány pozitívnak látom. Mikor kellene megjönnie?
15/26 cukicsillag2017 válasza:
Szerintem negatív, vagyis én annak látom...
16/26 anonim válasza:
Negativ. Ez fullra csak a masodik csík helye . Teljesen jól kivehető de semmi színe..
17/26 A kérdező kommentje:
A papiron az van hogy nem szamit a szine.
2017. szept. 7. 14:59
18/26 anonim válasza:
Szerintem is negatív, az a halvány csík nem jó helyen van.
Hasonló, vagy ilyen tesztet használtam én is, amikor végre kimutatható volt a terhesség, és közelebb voltak egymáshoz a vonalak. És azon a teszten is voltak más nagyon-nagyon halvány csíkok.
De attól, hogy ez a teszt negatív, még nem 100%, hogy nem vagy terhes, mindenképpen ismételj pár nap múlva.
19/26 anonim válasza:
Az jó nagy marhasag h nem szamit a szine ilyet biztos nem irnak ra. A pozitiv T csík is színes kell legyen,mint a C csík!:D
20/26 anonim válasza:
Amúgy utolsónak igaza van nem is ott kéne legyen a 2 csík de ismeteld meg a tesztet ha ennyire biztos vagy benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!