Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességvállalás előtti...

Terhességvállalás előtti tanácsadáson miről beszélnek? Milyen szűrővizsgálatok vannak?

Figyelt kérdés
Ha gyógyszert szedek, mit fognak javasolni mikor hagyjam abba? Az is számít melyik szemnél járok?
2017. szept. 4. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem úgy szokott lenni, hogy előbb virít a terhességi teszt és utána jön a "ki lehet az apja" nevű szűrő, majd a kit lehet gyorsan bepalizni nevű játék?
2017. szept. 4. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség előtti tanácsadásról még nem hallottam. A fogamzásgátlót viszont nem lehet csak úgy abbahagyni, a levelet végig kell szedni, utána menses, és nem kezdesz újat. Javasolt 3 hónap türelmi idő, de ezt sokan nem várják meg, hogy ürüljön a szervezetből.
2017. szept. 4. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenről még nem is hallottam.
2017. szept. 4. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Erről még nem hallottam én sem .
2017. szept. 5. 07:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Maszek dokihoz járok. Nála láttam, hogy van ilyen.
2017. szept. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!