Szerdán lesz HSG vizsgálatom, mennyire fájdalmas és kábítanak vagy nem?
Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 15:16
1/2 anonim válasza:
Szia, nekem volt, kb 10-15 perc, nekem egy injekciót adtak attól "elaludtam", persze nem úgy mintha altattak volna, és mikor vége akkor egyből felkeltettek, és már ébren, persze kómásan kissé toltak vissza a szobába, és kb 2 óra múlva mehettem haza. Enni kellett mielőtt elengednek és ennyi. utána egy kevés vérzésem volt, de ez normális erre számíts. vigyél betétet. aznap pihentem de minden ok volt. Üdv 36 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Nekem múlt hétfőn volt HSG-m. Kb. 10 percig tartott az egész. Engem nem kábítottak. Nagyon fájt, de azért mert el volt záródva. Ha nincs elzáródás, akkor nem fáj, csak annyira, mint menstruáció idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!