Jövő héten lesz HSG-vizsgálatom. Mire számítsak, nagyon fájdalmas?
Figyelt kérdés
Inszem elött állunk.Már túl vagyunk minden vizsgálaton,mindkettönkel oké minden,de a BABA mégsem akar jönni,így a doki az inszeminációt javasolta.De ehhez szükséges a HSG vizsgálat.2009. júl. 10. 09:37
1/6 anonim válasza:
nekem nem hsg-m, hanem hycosy-m volt, ami az átjárhatóságio ultrahangos változata. nekem nem fájt, max kellemetlen volt. azt mondják annak fáj, akinek elzáródása van.
2/6 anonim válasza:
Nekem mindkét petevezetékem el volt záródva,a vizsgálat szerint!A Hsg számomra nem volt kellemes,de elviselhető.Pár másodperc az egész.Aztán laporoszkópiával felszabadították a petevezetékeimet,de utána is inszeminációt javasolt a doki,mert a méhnyaknyákom megölte a spermákat.A második sikeres volt.
Valakinek egyáltalán nem fáj a Hsg!
3/6 anonim válasza:
Nekem nagyon fàjt ,de rövid ideig tart ès kibirhatò. Kèt ève voltam ès rà nemsokàra terhes is lettem csak sajnos el kellett vetetni a babàt. Most megint azon gondolkozom ,hogy megcsinàltatom megint. A HSG utàn nagyobb a teherbeesès valòszínüsège tehàt gondolj erre ès így elviselhetôbb lesz.
4/6 anonim válasza:
Nekem maga a vizsgálat nem nagyon fájt, bár éreztem. Viszont este rettenetesen görcsöltem, órákon keresztül. Vettem be cataflamot, attól jobb lett. Másnap viszont izomlázam volt a sok görcstől, akkor meg azért fájt. De tényleg azt mondják, hogy olyankor nagyobb a teherbeesés valószínűsége, mert úgymond "átmosnak". Sok sikert!!! (én hétfőn megyek inszeminációra :) )
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csajok!Nem parázok,ezen muszály lesz átesni:)
Utolsónak szorítok az inszemhez,bárcsak már mi is ott tartanánk!Neked hol csinálják
2009. júl. 11. 10:19
6/6 anonim válasza:
Szia! (utolsó vagyok) Én az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba járok, Dr. Gasztonyi Zoltánhoz. TEgnap megvolt az inszemináció :) Minden rendben volt szerencsére, remélem, hogy össze is jön. Majd írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!