Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örülhetek? (Teszt 😊)

Örülhetek? (Teszt 😊)

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Az elobb csináltam ezt a tesztet ! 2 perc alatt előjött a halvany második csik

[link]

Remelem nem szellemcsik ... Annyi ilyet olvasni mostanában ... Tudom értelmezni az eredményt csak arra vagyok kiváncsi ha ti ránéztek , mit láttok ? Pozi vagy inkább szellemcsik ?

Mensim nem támpont (PCO +IR) legutóbb júniusban volt !

Tehat az ha nem jon meg sajna meg nem jelent semmit !

Viszont tüneteim vannak (ezért teszteltem )

Olyan furán mensi szeruen húzódik (nem igazán gorcsol) a hasam ! Illetve kétoldalt is mintha enyhe izomlaz szeru erzes lenne !

Nem szoktam ilyet érezni sosem ezért furcsa !

Nagyon nagyon boldogok lennénk régóta varunk a babára !

A válaszokat előre is köszönöm !!!

2017. szept. 3. 14:44
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
75%
Tènyleg! Digitális teszt??? Egy próbát megèr. Ott nem kell tippelgetni, hogy most mi van.
2017. szept. 7. 13:52
 42/54 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kerdezo! Ha hiszed ha nem pont ugyan igy indultam neki en is! Pco val, multbeli vetelesekkel, hosszu probalkozassal, halvany csikos tesztekkel. Az elso UH-n nekem se volt lathato semmi! Beletorodtem hogy nincsen baba. Aztan csak nem akart megjonni ket honap mulva sem. Akkor mar ravettem magam hogy visszamenjek a dokihoz. És csodak csodajara most is itt szuszognak melettem a negy honapos ikerlánykáim. :) mikor visszamentem a dokihoz 12hetes terhes voltam veluk (ha jol emlekszem). Az elozo vetelesek es a pco miatt veszelyeztetett terheskent fekudtem a 12. hettol a 33hetig. Hamarabb szulettek ugyan de egeszsegesek, es a doki szerint nagyon szep kort mgeltek a pocimban, o azt hitte hogy 28-29korul megszulok. De kihuztam 33+4ig. Akkor mar minden nap szamitott. De mar ithon vagyok a ket gyonyorummel, es megerte varni, megerte a harom eves probalkozas, "szenvedes" az elveszitett babak miatt. Mindenert karpotolnak! Pk akiket az UHn nem is lattak, akiket a teszt csak halvanyan jelztt.

Remelem a te torteneted is hasonloan jo vget er <3

Ird meg mi volt veled! Ha gondolod irj privat!

2017. szept. 7. 14:01
 43/54 anonim ***** válasza:
71%
Ezek a tesztek nekem nagyon halvány pozitívak, ismételd meg pár nap múlva. Kívánom a legjobbakat!
2017. szept. 7. 14:58
 44/54 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ !

várok néhány napot és lehet hogy beruházok még egy digitális tesztre, vagy egy hcg vérvételre...

Elvégre a dokim is azt mondta, hogy ha még két hétig nem jön meg akkor menjek vissza kontrollra...

gondolom akkor újra meg néz, és ha más nem felír gyógyszert hogy megjöjjön !

2017. szept. 7. 15:15
 45/54 anonim ***** válasza:
49%
Nekem ugyanilyen halvány tesztem lett ma reggel.Drukkolok magunknak ++++++++
2017. szept. 7. 15:17
 46/54 anonim ***** válasza:
58%
Gratulálok! ;)
2017. szept. 7. 19:06
 47/54 anonim ***** válasza:
50%

Gondoltam megirom. Nekem is igy nezett ki, elmentem masnap vervetelre, es nem volt hcg a veremben. Es terhes se voltam.

Sot, par honapja kozepidoben ellottem egy ilyet, majd leugrott a 2. vonal idon belul. Orvoshoz nem is mentem, hiszen kizart volt a terhesseg.

Amikor valoban terhes voltam, nehany nap alatt beerosodott a 2. vonalam.

Ezektol fuggetlenul nagyon drukkolok neked, varom a hireket, de ha 3 hete a ferjed sracai nem jutottak beled, abbol kizart, hogy terhes legy.

2017. szept. 8. 06:02
 48/54 anonim ***** válasza:
75%
47-es vagyok. Menj el maganba vervetelre. Reggel munka elott mesz, masnap reggel megvan az eredmenyed. Es nem kell 2 hetet idegeskedni.
2017. szept. 8. 06:04
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9.dpo-tol pozik voltakba tesztjeim, keses utan egy hettel mar erös pozik. Elmentem dokihoz 5+4, semmit!!! nem latott, elküldött vervetelre nem-e mehen kivüli...2 nap mulva kontroll vervetel,azaz most szerdan, több mint duplaja a Hcg, 12.000...doki nem lat semmit hüvely Uh-n...na mondom nem lehetne hasoval? Hat hogy elhizott vagyok, vastag a hasfalam, de probaljuk meg...es ott volt! 6+2nek mertek vert a szive! Nagyon fent tapadt meg a mehemben ahol hüvely uhval nem latszik.szoval ne add fel

7. Hkm

2017. szept. 8. 07:23
 50/54 anonim ***** válasza:

Én is halvány pozitívnak látom még mindig a teszteket :/

Kérdező szurkolok neked, írd meg mi lett az egésznek a vége

2017. szept. 8. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!