Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örülhetek? (Teszt 😊)

Örülhetek? (Teszt 😊)

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Az elobb csináltam ezt a tesztet ! 2 perc alatt előjött a halvany második csik

[link]

Remelem nem szellemcsik ... Annyi ilyet olvasni mostanában ... Tudom értelmezni az eredményt csak arra vagyok kiváncsi ha ti ránéztek , mit láttok ? Pozi vagy inkább szellemcsik ?

Mensim nem támpont (PCO +IR) legutóbb júniusban volt !

Tehat az ha nem jon meg sajna meg nem jelent semmit !

Viszont tüneteim vannak (ezért teszteltem )

Olyan furán mensi szeruen húzódik (nem igazán gorcsol) a hasam ! Illetve kétoldalt is mintha enyhe izomlaz szeru erzes lenne !

Nem szoktam ilyet érezni sosem ezért furcsa !

Nagyon nagyon boldogok lennénk régóta varunk a babára !

A válaszokat előre is köszönöm !!!

2017. szept. 3. 14:44
1 2 3 4 5 6
 1/54 A kérdező kommentje:
Mar nem merem bele élni magam ! Meg a férjem sem tudja hogy teszteltem mert o méginkább bele élne magát es nem akarom hogy koppanjon .... Inkább akkor csak en csalódjak egyedul ha meg sem baba
2017. szept. 3. 14:46
 2/54 anonim ***** válasza:

Nem szellemcsík. Örülhetsz senki sem tiltja meg. De en óvatosan orulnek uh ig

Grat!:)

2017. szept. 3. 14:56
 3/54 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon köszönöm a válaszodat ! El sem hiszed ahogy olvastam a hideg ráz .... Örömömben , ijedtemben le se tudom írni 😝😝

Remelem igazad van !

Van meg egy ilyen tesztem (expect)

Azt holnap reggel meg csinálom !!!

A világon a legboldogabb lennék !!! LENNÉNK a Férjemmel !!!

2017. szept. 3. 15:01
 4/54 A kérdező kommentje:

3 eve 10 hetesen elveteltem ... Akkor mar 2 eve vártuk hogy összejöjjön .... A férjem ugy sírt , mint egy 3 éves gyerek ! Es nagyon nehezen lepett túl rajta ...

Akkor megfogadtam hogy csak akkor szólok neki ha mar doki is alátámasztotta ! Ezért egyenlőre nem is mondom neki ....

2017. szept. 3. 15:04
 5/54 anonim ***** válasza:

Értem. Sajnalom, velunk is tortent rossz dolog es en most 12 hetes vagyok. A 8.hét vége óta nemtudon mivam a babával. Aggódok is , vhogy nemtudok halál nyugis lenni, mint sok kismama.:)

Majd muta a hnapi tesztet

2017. szept. 3. 15:11
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Ezt viszont ne csinald paroddal. Foleg magaddal. Es ha baj lesz? Egyedul éles meg? Vagy utólag mondod el? Ez a kettotok utja ketten kell megtenni. Egyikotok sem felmentheto.. emberségesnek kell lenned és beavatnod ot is , akkoris ha nehez volt a múlt
2017. szept. 3. 15:12
 7/54 A kérdező kommentje:

Hat lehet hogy igazad van ...

Ha a holnapi teszten is lesz csik akkor elmondom neki ...

Csak ismerem hogy milyen ... Tudom hogy bele elő magát .... Es en legszívesebben inkább egy ultrahang fotóval közölnem vele !

De végülis ha a holnapi is ilyen vagy ettől erősebb lesz , akkor utana mar be fogok jelentkezni dokihoz ... A vetélés miatt az orvos javasolta hogy teszt utan jelentkezzek nala ....

Köszönöm a válaszokat ! 😉

2017. szept. 3. 15:22
 8/54 A kérdező kommentje:

Jah es kellemes babavarast neked es probléma mentes terhességet kívánok neked !

Bar mar en is tartanék a 12. Heten ....

2017. szept. 3. 15:24
 9/54 anonim ***** válasza:
100%

Igazsagtalan lenne kihagyni a masik h a ferjed minden oromben es fajdalomban osztozni kell. Egyutr vinni a bajt. De nem surun csak tobbszor ugyanoda a villam ne aggodj minden rendben lesz :)

Igaz en mondom, aki ugyanígy aggódik.:)

Koszonom szepen :)

2017. szept. 3. 15:26
 10/54 anonim ***** válasza:
75%
Ez nagyon pozinak tűnik. Kívánom a legjobbakat! Szép tavaszi kisbabát!
2017. szept. 3. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!