Örülhetek? (Teszt 😊)
Sziasztok ! Az elobb csináltam ezt a tesztet ! 2 perc alatt előjött a halvany második csik
Remelem nem szellemcsik ... Annyi ilyet olvasni mostanában ... Tudom értelmezni az eredményt csak arra vagyok kiváncsi ha ti ránéztek , mit láttok ? Pozi vagy inkább szellemcsik ?
Mensim nem támpont (PCO +IR) legutóbb júniusban volt !
Tehat az ha nem jon meg sajna meg nem jelent semmit !
Viszont tüneteim vannak (ezért teszteltem )
Olyan furán mensi szeruen húzódik (nem igazán gorcsol) a hasam ! Illetve kétoldalt is mintha enyhe izomlaz szeru erzes lenne !
Nem szoktam ilyet érezni sosem ezért furcsa !
Nagyon nagyon boldogok lennénk régóta varunk a babára !
A válaszokat előre is köszönöm !!!
Látszik a második csík. Viszont én nem titkoloznék a férjem előtt. Olyannradarja van, hogy kapásból kiszurja a velem van valami. Én két hete teszteltem pozitívat. Én csütörtökhöz egy hétre megyek orvoshoz.
A másik ne titkolóz, ha valami történne veled ne ilyedjen meg. Én pl az első terhességemnél 7 hetes koromtól végig hánytam 13 hétig. Nagyon levoltam gyengülve így ő is tudta, hogy mi a bajom és kisért el az orvoshoz.
Köszönöm a válaszokat ! Hallgatok rátok ... Ha a holnap reggeli teszt is pozi (es remelem az lesz ) akkor elmondom neki ! Nagyon boldog lesz ! Ezt tudom csak egyszerűen féltem a kis lelket ...
Holnap reggel megcsinálom a masik expect-et es utana közlöm vele az örömhírt ! :)))
Lesz boldogság ....!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!