Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örülhetek? (Teszt 😊)

Örülhetek? (Teszt 😊)

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Az elobb csináltam ezt a tesztet ! 2 perc alatt előjött a halvany második csik

[link]

Remelem nem szellemcsik ... Annyi ilyet olvasni mostanában ... Tudom értelmezni az eredményt csak arra vagyok kiváncsi ha ti ránéztek , mit láttok ? Pozi vagy inkább szellemcsik ?

Mensim nem támpont (PCO +IR) legutóbb júniusban volt !

Tehat az ha nem jon meg sajna meg nem jelent semmit !

Viszont tüneteim vannak (ezért teszteltem )

Olyan furán mensi szeruen húzódik (nem igazán gorcsol) a hasam ! Illetve kétoldalt is mintha enyhe izomlaz szeru erzes lenne !

Nem szoktam ilyet érezni sosem ezért furcsa !

Nagyon nagyon boldogok lennénk régóta varunk a babára !

A válaszokat előre is köszönöm !!!

2017. szept. 3. 14:44
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

jah de azt mondta a doki, hogy puhább és nagyobb a méhem, de sajnos ettől függetlenül nem támasztja alá a terhességet.

HCG vértesztre nem küldött el ... mert azt mondta, hogy amennyiben 2 hét múlva nem jön meg akkor jöjjek vissza.

Mit csináljak, teszteljek még 2-3 nap mulva ? vagy értelmetlen?

a 3 héttel ezelőtti együttlétünk az utolsó mert azóta sajnos pont ellentétes műszakban vagyunk. viszont ennél az utolsó együttlétünknél a párom nem élvezett el... ... tehát kicsi esélyét látom hogy ebből az alkalomból összejöhetett. (mert talán még azt bírnám elképzelni ha ebből az együttlétből még is megfogant volna, hogy akkor nagyon korán mentem és nem látott semmit )

2017. szept. 7. 12:07
 32/54 anonim ***** válasza:
100%

Nelem 4+3 nál lopokulat se latott ( pedig csak 1 nappal volt kesobb ovulaciom) elmentem hát hcg vervetelre 2x

Az elso 790 lett a masik 2600

Az első 4+4 hetesen volt a masodik vervetel rá 48 órára!!:-)

Szval ez semmit sem jelent, felritkulast se latott a mehnyalkahartya 9,3mmes volt.. semmi sem utalt babára. Kezdtem beletorodni,h megint nem lesz baba. De azota 12+5 hetes vagyo😋😋😘😘

2017. szept. 7. 12:29
 33/54 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem vagy terhes.Ezek a tesztek tök negatívak.Sajnálom...de azért hátha...
2017. szept. 7. 12:50
 34/54 A kérdező kommentje:

hát le teszek róla, de ezeken a teszteken jól látható RÓZSASZIN csíkok vannak... azért ez egy nem terhes nő esetén NEM TÖRTÉNHETNE MEG !

Ettől függetlenül nem kattogok rajta persze, hiszen elvileg a doki a szaki... várok hogy megjöjjön és ennyi. Csak meg akartam osztani a tapasztalatomat és a történetem végét :(

Köszönöm a válaszokat.

És neked 12 hetes kismami Gratulálok ! Bár én tarthatnék már ott :(((

2017. szept. 7. 12:54
 35/54 anonim ***** válasza:
51%
De ezek a tesztek nem pozitívak! Egyik sem. Inkább kicsit elázott, azèrt látszik a másik helye halványan. Nem is erősödik.
2017. szept. 7. 12:54
 36/54 A kérdező kommentje:
jah én nekem a méhnyálkahártyám 10 mm volt !
2017. szept. 7. 12:59
 37/54 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem ázott el ... hidd el nekem .

[link] Ez egy 2-3 perces fotó.

Nyilván nem akarok ezen vitát nyitni. De nem áztattam el a tesztet. és nem is azon van a hangsúly, hogy minden áron terhesnek akarom magam titulálni, hanem pont azon van a hangsúly hogy NEM TERHESEN HOGY LEHETNEK ILYEN CSÍKOK iDŐN BELÜL, AZ AMI EZT OKOZHATJA????

Számomra ez nagyon furcsa, mert soha de soha az életemben nem volt ilyen tesztem .

Nyilván mindegy amúgy hiszen terhes nem vagyok... de azért ez felháborító (mármint a tesztgyártók felé az)

Szomorú vagyok :(

köszi mindenkinek a választ !

2017. szept. 7. 13:10
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Menj el magan laborba es nezess egy hcg/t.
2017. szept. 7. 13:38
 39/54 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem babás leszel csak még korán mentél orvoshoz.
2017. szept. 7. 13:44
 40/54 anonim ***** válasza:
48%
Én elmennék egymásik orvoshoz. Akinek a kérdéseidet, hogy akkr mütől lehet pozitív a teszted. Esetleg vennék egy digitális tesztet. Ha terhes vagy kimutatja hány hetes is lehetsz.
2017. szept. 7. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!