Teherbeesésetek előtt volt valamilyen praktikátok arra, hogy a spermát segítsétek eljuttatni a célba?
Nők válaszára vagyok kíváncsi.
Párommal 4 hónapja próbálunk babát összehozni, és én úgy gondolom próbálok mindent megtenni ennek érdekében, de a párom nem igazán cselekszik ennek megfelelően. (Én vagyok a férfi)
Férfi létemre én olvasgatok utána, hogy mik segíthetnek, ő eközben nézi laptopon valamelyik kedvenc anime akármit. Én figyelek, hogy a heréim ne melegedjenek fel, rengeteg gyümölcsöt zöldséget fogyasztok, vitamint szedek, stb. Próbálom gyűjteni az alkalomra a minél jobb és több spermát. Tegnap is együtt voltunk. Annyit megcsinál ilyenkor a párom, hogy 5-10 percig gyertyaállás az is kínkeservesen (ezt látom az arcán) és utána nemsokára elmegy pisilni, merthogy neki szex után mindig kell. Ezt nem tartom szerencsésnek, mert szerintem ilyenkor a spermám fele a lefolyóban végzi.
Ha én lennék a nő, én próbálnám minél tovább bent tartani. Vagy rosszul gondolom...
Ti mit tennétek a helyemben
Gyűjtöd a minèl jobb ès több spermát. 😀
Hát ez 😂
Egyrèszt, honnan tudod, hogy milyen minősègű a spermád?? Megnèzetted?
Másrészt ne állítsd már fejre minden dugás után a nődet, mert ez így gyerekgyártás ès nem szexuális élet!
Èn nem is akarnèk veled szexelni!
A gyertyaállás tényleg csak bohóckodás.
Én lovagló pózban estem teherbe. Annyi, hogy szex után feküdtem valamennyit a hátamon.
És tényleg ne stresszeld hülyeségekkel, mert a rágörcsölés miatt nem sikerült nekem az első hónapokban. Amikor lenyugodtam rögtön terhes lettem.
Próbáltam időzíteni az együttléteket 2 naponta, ez nem vált be. Mikor sikerült minden nap együtt voltunk.
Nem szabad így ráfeszülni már az elején. A párodnak van igaza, és ne kényszerítsd őt gyertyaállásba :)
Nekünk nagyon sokáig tartott, mire sikerült a baba (2,5 év). Általában fekve maradtam sokáig, hogy ne folyjon ki a sperma. A sikeres hónapban tényleg nem foglalkoztunk a témával, és szinte mindig lezuhanyoztam együttlét után. Aminek fel kellett jutni, az feljutott. Nem ezen múlik :)
Mi is minden praktikat bevetettunk es semmi 1 evig. Ferjem is szedett vitamint en is es lass csodat 3 honap mulva pozi tesztem lett.😍
Szerintem a bnod nem akar gyereket.. mi egyutt neztuk , h mit lehetne tenni , nem csak en v a ferjem , masikunk meg meset nez v mit.😵😂😂
Na ezt jól bekamusztátok.
Pont egy férfi fog ilyet kérdezni.
Vagy egy nő(unatkozó lány)kérdezz ilyet!ááááá!
Újra köszönöm a többi választ is, bár némelyiktől lefáradtam.
Párom kezdeményezte előbb a teherbeesést, de én is nagyon szeretném. 10 év van köztünk s néha éretlenül áll más dolgokhoz is.
Én 37 ő 27. Ismerősök adtak pár tanácsot mielőtt bármit is kérdeztünk volna ezügyben, mi csak mondtuk h babát szeretnénk. Ezért próbáltuk a gyertyát is hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!