Teherbeesésetek előtt volt valamilyen praktikátok arra, hogy a spermát segítsétek eljuttatni a célba?
Nők válaszára vagyok kíváncsi.
Párommal 4 hónapja próbálunk babát összehozni, és én úgy gondolom próbálok mindent megtenni ennek érdekében, de a párom nem igazán cselekszik ennek megfelelően. (Én vagyok a férfi)
Férfi létemre én olvasgatok utána, hogy mik segíthetnek, ő eközben nézi laptopon valamelyik kedvenc anime akármit. Én figyelek, hogy a heréim ne melegedjenek fel, rengeteg gyümölcsöt zöldséget fogyasztok, vitamint szedek, stb. Próbálom gyűjteni az alkalomra a minél jobb és több spermát. Tegnap is együtt voltunk. Annyit megcsinál ilyenkor a párom, hogy 5-10 percig gyertyaállás az is kínkeservesen (ezt látom az arcán) és utána nemsokára elmegy pisilni, merthogy neki szex után mindig kell. Ezt nem tartom szerencsésnek, mert szerintem ilyenkor a spermám fele a lefolyóban végzi.
Ha én lennék a nő, én próbálnám minél tovább bent tartani. Vagy rosszul gondolom...
Ti mit tennétek a helyemben
Rosszul gondolod. Semmi jelentősége a gyertyaállásnak. Nekünk is nagyon nehezen jött az első terhesség, műtét, stimuláció, siker, majd egy félidőn túli vetélés. A második már hamar jött, ott rendben volt minden. Az első terhességnél én is csináltam mindent, szex után fel nem kelés, fenék alápolcolás, kímélő életmód ovuláció után, stb.
Amikor nekiálltunk a kistesónak, még kicsi volt az első is, nem egész egy éves. De úgy voltunk vele, hogy el kell kezdeni, mert úgysem jön könnyen. Nem feküdtem, nem polcoltam szex után, nyugodtan kimentem pisilni, megmosakodni, enni, stb. nem kíméltem magam ovuláció után és így tovább. A pozitív tesz előtt néhány nappal a kisfiam konkrétan a hasamon lovagolt.
Szóval mindenmellett így lettem pikk-pakk ikerterhes.
Ami fontos, hogy éljetek nagyjából egészségesen, szedhettek vitaminokat (asszonynál a folsav fontos lenne, a többi csak hab a tortán). De ez a gyertyázás és társai tulajdonképpen csak bohóckodás, semmi jelentősége. Az ejakuláció pillanatában pont kerül annyi spermium a méhnyakhoz, majd a méhbe, ami felér a petéhez, minden, hogy a nő utána pár perccel mit csinál, nem ezen múlik, hidd el. MINDENKIBŐL kifolyik a sperma, nem ezen áll, vagy bukik a teherbeesés.
32/N
27+1 hkm
Rosszul gondolod.
Ami feljuthat, az pár másodpercen belül ott van, ahol lennie kell. Utána a vivőanyag elfolyósodik és a felesleg kifolyik. Semmi értelme benttartani. Gyertyaállás is baromság.
Pisilni pedig KELL, ha nem akar húgyúti fertőzést. Neked is célszerű lenne.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor jó, hogy ide írtam először és nem a páromat fárasztottam feleslegesen.
Ami kifolyik az a felesleg ami bent marad boven eleg. Mi peteereskor ugy voltunk egyutt h pont mikor vegeztunk a kutya elkezdett kint ugatni es fele félrement de lett baba.. itt van a hasamban :)mi amúgy vettünk pre seed síkosítót pont akkor használtuk eloszor hiszek benne h az is besegitett nekunk. Spremabarat es segit tobb spermanak épségben célbaérni hamar :)
10hónapba telt mire sikerult. 1 év a normál keret
Bárcsak ilyen egyszerű lenne megakadályozni a teherbeesést, hogy az ember utána elmegy pisilni! :)
Szerintem a feleséged csinálja jól! Nem kell erre ennyire rágörcsölni, nem tesz jót!
Sajnos nekem nem sikerült ilyen természetesen hozzáállni. Ezen pörögtem hónapokig, hogy "teherbe kell és nem". Nem is sikerült! Abban a hónapban jött össze, amikor beletojtam az egészbe. Már a menstruációm vártam, hogy elkezdjem szedni a tablettát, és egy ideig nem is próbálkozunk. De nem jött. :)
Ha nem engedtem volna el ezt a görcsölést, szerintem sose esek teherbe.
Szex után inkább bújjatok össze, cirógasd, puszilgasd, tudod, az utójáték is fontos. ;)
Ahogy az előttem lévők írjàk. Az ilyen praktikàk mind csak a lélek megnyugtatàsàra vannak és nem valós segítségek. Én is kimentem mindig szex utàn pisilni. Sőtt guggoló helyzetben töröltem meg magam màr az àgyban hogy follyon is ki a felesleg, ne lépésenként tocsogjak a cuccban. Az ejakulàciód pillanatàban odaér a célhoz, aminek oda kell. A többi csak felesleg.
Ami ér valamit:
Szedjen ő is vitamint, lehetőleg folsavat is!
Te is szedhetsz nyugodtsn folsavat és E-vitamint pluszba.
És ha annyira babàt akartok akkor 2 naponta szex, így nem tudjàtok elszalasztani a peteérést.
De kismillió pàrnak öyszejön ezek nélkül is!
Hàny évesek vagytok? Nekem két lehetőség ugrik be rólatok. A pàrod vagy nem akar babàt vagy a sok "praktikàddal" màr a kedvét is elvetted tőle.
Vagy pedig azon szerencsések közé tartozik aki nem görcsöl rà.
De az nem jelent semmit hogy ő nem olvasgat a témàban. Hagyd had élje meg a maga módjàn a próbàlkozós hónapokat!
Szerinted egy nőt noszogatni kell,hogy gyereket akarjon?
Ezért írtam amit.puff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!