Szeretnenk babat, szerintetek ha igy alakul mennyire jon ossze, van valami praktikatok a kisbabara?
2012. júl. 4. 16:34
1/8 anonim válasza:
Szerintem a legjobb praktika,ha szeretitek egymást és akkor szeretkeztek amikor jól esik!A mi kislányunk is így fogant meg és hidd el sokkal jobb ha az ember nem 'erőlteti' a dolgot,hanem rábízza a természetre.Ha egy baba jönni akar,jönni is fog!Szóval az én praktikám a szerelem. :D
2/8 A kérdező kommentje:
Szija csoky85 :) koszi a valaszod :) nem eroltetem,de egy kicsit csalni er ;)
2012. júl. 4. 16:45
4/8 A kérdező kommentje:
te tuti gyertyaztal!? :O :)))
2012. júl. 4. 17:03
5/8 A kérdező kommentje:
"Szóval az én praktikám a szerelem. :D" ... gyere szeress :D
2012. júl. 4. 17:04
6/8 anonim válasza:
nem gyertyáztam...a mi kicsi lányunk úgymond meglepi volt,még számunkra is
7/8 anonim válasza:
en mar a 2. meglepetes babamat hordom:D masfel hete tudom hogy megint jon a golya! azt remeltem legalabb 5 ev eltelik 2 terhesseg kozott...
8/8 A kérdező kommentje:
az ajo ha ilyen keves idokulonbseg lesz kozottuk! nekem batyam idosebb volt....soha nem jatszottunk egyutt....semmi.
2012. júl. 5. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!