Jól alakul a görbém az ovu teszthez képest?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy még fent kell maradnia,és akkor volt peteérés,de szerintetek eddig normális a görbém?
2012. márc. 28. 06:58
1/5 anonim válasza:
Én a tegnapi napra,tehát a ciklusod 15. napjára tenném az ovut!Viszont nekem nagyon alacsonynak tűnik az alaphőd!Ha szépen felmegy akkor egész rendben lesz!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,nekem mindig ennyi az alaphőm,mondjuk két hónapja hőmérőzök csak. Viszont már kérdeztem itt erről,és azt írták,hogy az nem baj,meg hogy volt,akinek ennél alacsonyabb volt,és baba lett belőle. Bár nyugodtabb lennék,ha görbét is látnék olyat,ahol alacsony a hő,és baba lett belőle. Amikor a kisfiammal voltam terhes(csak még nem tudtam),a reggelei ébredési hőm 36.8 volt. Most is max. annyira megy fel ovu után.
2012. márc. 28. 07:14
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok. Jó egészséget nektek. És köszönöm a választ és a segítséget.
2012. márc. 28. 08:21
5/5 anonim válasza:
köszönöm szépen:) remélem neked is minél hamarabb összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!