Jól alakul a görbém?
Nekem ilyenkor már halvány, de jól látható pozitív lett, nem reggeli vizeletből, 25-ös gagyi teszttel.
Szerintem megpróbálhatod, nagyon szép a görbéd!
Köszönöm, ebben a hónapban kezdtem el a hőmérőzést, így nincs ezelőtti görbém.
Köszönöm, majd megírom, milyen lett. Remélem pozitív lesz. :-)
Elkapkodni nem szeretném. Ha így fent marad a hőm márc. 5-én is, akkor tesztelek aznap, ha nem akkor várok 2 napot, persze, ha nem jönne meg.
Remélem sikerült, ez a 7. hónapunk. :-)
Szerintem nagyon bíztató a görbéd!!! Az biztos, hogy mérd tovább és ahogy írod március 5-ig, ha nem esik le a hőd, akkor szerintem összejött a babóca!!!! Aznap mindenképp csinálj tesztet, ha nem jön piri!! Nekem a 12. napon még negatív lett, bár egy nagyon halvány csík volt, de nagyon kellett nézni, hogy annak tituláljuk! :) Aztán úgy voltam vele, hogy most sem sikerült, de végül nem jött meg, a 16. napon fent volt még a hőm, és az aznapi tesztem már pozitív lett! :) Ezzel azt akartam írni, hogy szerintem várd meg 5-ét! Nagyon szorítok Neked!!
15hetes kismama :)
Köszönöm, nagyon biztató, amit írsz, megvárom a hétfőt és, ha nem esik le a hőm tesztelek reggel. :-)
A lányommal ilyen gond nem volt, ő egyből sikerült, a nemvárt utáni 3. napon mutatta ki a teszt, de délután csináltam. :-)
Első vagyok, kedves 7-es válaszoló. én is kb így jártam :)
Vasárnap voltunk együtt, és csütörtökön volt ovum.
Ez már az ultrahang méretekből, és az ovus jelekből már kiderült.
Alig hittem el én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!