Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól alakul a görbém?

Jól alakul a görbém?

Figyelt kérdés

Akinek hasonló, berakná a görbéjét? Tesztelni mikor érdemes?

[link]

2012. márc. 1. 07:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenkor már halvány, de jól látható pozitív lett, nem reggeli vizeletből, 25-ös gagyi teszttel.

Szerintem megpróbálhatod, nagyon szép a görbéd!

2012. márc. 1. 07:55
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj egyet, és írd meg, hogy pozitív lett! ::))
2012. márc. 1. 08:34
 3/19 anonim ***** válasza:
Van ezelőtti görbéd is? csak, mert ha mindig így felugrik akkor érdemes várni még 2-3 napot. Azért megy a drukk, hogy babó legyen:)
2012. márc. 1. 08:38
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ebben a hónapban kezdtem el a hőmérőzést, így nincs ezelőtti görbém.

Köszönöm, majd megírom, milyen lett. Remélem pozitív lesz. :-)

Elkapkodni nem szeretném. Ha így fent marad a hőm márc. 5-én is, akkor tesztelek aznap, ha nem akkor várok 2 napot, persze, ha nem jönne meg.

Remélem sikerült, ez a 7. hónapunk. :-)

2012. márc. 1. 09:39
 5/19 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm, hogy nem azzal jöttök, hogy milyen keveset voltunk együtt, a párom sokat dolgozik, van egy 2 éves lányunk, így örültünk, ha ennyi összejött most ebben a hónapban.
2012. márc. 1. 09:46
 6/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon bíztató a görbéd!!! Az biztos, hogy mérd tovább és ahogy írod március 5-ig, ha nem esik le a hőd, akkor szerintem összejött a babóca!!!! Aznap mindenképp csinálj tesztet, ha nem jön piri!! Nekem a 12. napon még negatív lett, bár egy nagyon halvány csík volt, de nagyon kellett nézni, hogy annak tituláljuk! :) Aztán úgy voltam vele, hogy most sem sikerült, de végül nem jött meg, a 16. napon fent volt még a hőm, és az aznapi tesztem már pozitív lett! :) Ezzel azt akartam írni, hogy szerintem várd meg 5-ét! Nagyon szorítok Neked!!

15hetes kismama :)

2012. márc. 1. 09:51
 7/19 anonim ***** válasza:
09:51 vagyok! Én már láttam olyan görbét, ahol ovu előtt voltak együtt 5! nappal és mégis összejött!! :)
2012. márc. 1. 09:53
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon biztató, amit írsz, megvárom a hétfőt és, ha nem esik le a hőm tesztelek reggel. :-)

A lányommal ilyen gond nem volt, ő egyből sikerült, a nemvárt utáni 3. napon mutatta ki a teszt, de délután csináltam. :-)

2012. márc. 1. 09:58
 9/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok, kedves 7-es válaszoló. én is kb így jártam :)

Vasárnap voltunk együtt, és csütörtökön volt ovum.

Ez már az ultrahang méretekből, és az ovus jelekből már kiderült.

Alig hittem el én is :)

2012. márc. 1. 10:24
 10/19 A kérdező kommentje:

Mára lentebb ment:

[link]

2012. márc. 2. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!