Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól alakul a görbém?

Jól alakul a görbém?

Figyelt kérdés

Akinek hasonló, berakná a görbéjét? Tesztelni mikor érdemes?

[link]

2012. márc. 1. 07:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem piszkálni akarlak, csak mondom, hogy egy időben kéne mérned a hőd. Csak azért mondom, mert egy óra különbséggel mérés már 1-2tized fok eltérést is mutathat. Tudom nem egyszerű, főleg egy kicsilánnyal.

Sajnálom, hogy ma lejjebb esett...:( Látom a múlt ciklusod 36napos. Ilyen szokott lenni? (mert akkor még van remény, hisz van még addig "sok" idő)

2012. márc. 2. 11:03
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi, értem, de egyszer mértem 7-kor, véletlenül úgy alakult. A több 6óra, és 5:40-45, azért ez és az az egy óra sem hiszem, hogy nagy változást hozott volna.

Majd kiderül, pár napon belül.

2012. márc. 2. 11:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem általában 30 naposak a ciklusaim, csak a múlt hónapban 6 napot késett.
2012. márc. 2. 11:44
 14/19 anonim ***** válasza:

ma 11:03-as vagyok

Igen lehet nem okoz azért túl nagy változást :)

Nekem nemvárt előtti nap kezdett lejjebb esni, íme:

[link]

(látod az 5.dpo-n én is 1 órával korábban mértem, és 2tizeddel kevesebb volt a hőm)

2012. márc. 2. 11:55
 15/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

6 tesztet csináltam és mind pozitív lett, még 2 nappal ezelőtt is csináltam egyet délután és egyforma erős volt a két csík.

Mégis tegnap elkezdtem vérezni, sajnos műtéttel kell befejezni a terhességet, valószínű, hogy nem volt egészséges a baba, ezért indul meg a vetélés. :-(

2. baba lett volna!

2012. márc. 22. 13:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

Remélem hamarosan újra babás leszel!

2012. márc. 22. 15:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a dokim szerint 3-4 hónap múlva lehet próbálkozni és ne féljek a következő babával nem lesz semmi baj!
2012. márc. 22. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, nem akarlak bátorítani semmire, de én missed.ab. után két héttel megint terhes lettem, 3 éves lesz a lányom nyáron. :)

Az én történetem (már párszor leírtam itt)hogy kicsit bátorítsalak, hogy sikerülni fog:

missed ab.

megszületett a fiam

missed ab

megszületett a lányom

spontán vetélés

most 16 hetes vagyok, égy úgy néz ki puncisom lesz megint :)

Fel a fejjel, legközelebb nem lesz semmi baj!

2012. márc. 22. 17:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem úgy lesz ahogyan írok! Gratulálok neked!
2012. márc. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!