Jól alakul a görbém?
Nem piszkálni akarlak, csak mondom, hogy egy időben kéne mérned a hőd. Csak azért mondom, mert egy óra különbséggel mérés már 1-2tized fok eltérést is mutathat. Tudom nem egyszerű, főleg egy kicsilánnyal.
Sajnálom, hogy ma lejjebb esett...:( Látom a múlt ciklusod 36napos. Ilyen szokott lenni? (mert akkor még van remény, hisz van még addig "sok" idő)
Köszi, értem, de egyszer mértem 7-kor, véletlenül úgy alakult. A több 6óra, és 5:40-45, azért ez és az az egy óra sem hiszem, hogy nagy változást hozott volna.
Majd kiderül, pár napon belül.
ma 11:03-as vagyok
Igen lehet nem okoz azért túl nagy változást :)
Nekem nemvárt előtti nap kezdett lejjebb esni, íme:
(látod az 5.dpo-n én is 1 órával korábban mértem, és 2tizeddel kevesebb volt a hőm)
Sziasztok!
6 tesztet csináltam és mind pozitív lett, még 2 nappal ezelőtt is csináltam egyet délután és egyforma erős volt a két csík.
Mégis tegnap elkezdtem vérezni, sajnos műtéttel kell befejezni a terhességet, valószínű, hogy nem volt egészséges a baba, ezért indul meg a vetélés. :-(
2. baba lett volna!
Nagyon sajnálom!
Remélem hamarosan újra babás leszel!
Utolsó vagyok, nem akarlak bátorítani semmire, de én missed.ab. után két héttel megint terhes lettem, 3 éves lesz a lányom nyáron. :)
Az én történetem (már párszor leírtam itt)hogy kicsit bátorítsalak, hogy sikerülni fog:
missed ab.
megszületett a fiam
missed ab
megszületett a lányom
spontán vetélés
most 16 hetes vagyok, égy úgy néz ki puncisom lesz megint :)
Fel a fejjel, legközelebb nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!