Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy alakul a görbém? Miért...

Hogy alakul a görbém? Miért nem húzta még be a peteérést? Mikor fogja?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 5. 06:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ahogy látom 24 naposak a ciklusaid.Még nem volt peteérésed,de lehet h most az van,mert a felmenő ág napján kell legyen.

Viszont pár napon belül menszi kellene jöjjönn,hát nem tudom ,valami nincs rendben.

2012. márc. 5. 06:58
 2/11 A kérdező kommentje:
25 és 30 nap között ingázik. Ebbe a hónapba kezdtem el mérni.
2012. márc. 5. 07:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Meg én mindenhol azt olvasom,hogy akkor van,amikor leeseik a hő,és utána felmegy? Akkor most ha lent van,vagy ha fent van a hő?
2012. márc. 5. 07:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Nézd nekem ilyen volt és a következő hónapban terhes maradtam.

Már 2 éves a fiam és most megint terhes vagyok, elsőre sikerült.Dokim szerint hibátlan a görbém.

[link]

2012. márc. 5. 07:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem sohase ment le előtte a hőm,bár én is olvastam h le mehet.

Biztosra úgy tudod meg,ha veszel ovulációs tesztet(LH tesztet).

De ott is az LH csúcs után 24-36 órára rá van a tényleges ovuláció.És mindig hajnalban.

Megpróbálom megkeresni az oldalt ahol olvastam h a felmenő ág napján van...

2012. márc. 5. 07:05
 6/11 A kérdező kommentje:
oké,köszönöm szépen. Csak az a baj,hogy ha esetleg 30 napra jön meg,akkor is már késő lenne a peteérés. Bár Nem mindig tudtam egy időbe mérni,volt,hogy 45-50 perc eltérés is volt,meg elég nyugtalanul is aludtam,és idegeskedtem is sokat,mert a fiam beteg volt most másfél hétig. Szóval lehet,hogy már megvolt hamarabb,csak nem jól mértem,mert olvastam,hogy ilyen 5-10 perc eltérés még lehet,de 45-50 perc az már sok. Ma reggel is 5-kor megmértem,akkor 36.1 volt,6:45-kor pedig 36.6...
2012. márc. 5. 07:09
 7/11 anonim ***** válasza:

JA és most látom,h a ciklus.hu nekem hibásan húzta be az ovut,mert nem akkor volt.

Mindig a legjobb minőségű nyálkát követendő első száraz napon van ovu.És a méhszájat se vette figyelembe.Tehát kizárt h nekem az alacsony hő napján lett volna.

2012. márc. 5. 07:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát igen,nehéz pontosan mindig akkor kelni ,nálam se sikerült minden hónapban és anélkül pedig nem lehet értelmezni.De mondtam ,az ovuteszt sokkal de sokkal pontosabb.

Megéri megvenni.

2012. márc. 5. 07:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Ki fogom jövő hónapba próbálni. Csak már volt,aki pcos -el ijesztgetett,meg hogy cisztám van,és megijedtem. Ezért is írom le,hogy nem tudtam egy időbe mérni...
2012. márc. 5. 07:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Sőt. Én még egy papíron is vezetem,és most látom,hogy a 2. dátumnál rosszul írtam be a hőt. Nem tudom,hogy ez számít-e,de elküldöm a módosított görbét is.

[link]

2012. márc. 5. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!