Hogy alakul a görbém? Miért nem húzta még be a peteérést? Mikor fogja?
Ahogy látom 24 naposak a ciklusaid.Még nem volt peteérésed,de lehet h most az van,mert a felmenő ág napján kell legyen.
Viszont pár napon belül menszi kellene jöjjönn,hát nem tudom ,valami nincs rendben.
Nézd nekem ilyen volt és a következő hónapban terhes maradtam.
Már 2 éves a fiam és most megint terhes vagyok, elsőre sikerült.Dokim szerint hibátlan a görbém.
Nekem sohase ment le előtte a hőm,bár én is olvastam h le mehet.
Biztosra úgy tudod meg,ha veszel ovulációs tesztet(LH tesztet).
De ott is az LH csúcs után 24-36 órára rá van a tényleges ovuláció.És mindig hajnalban.
Megpróbálom megkeresni az oldalt ahol olvastam h a felmenő ág napján van...
JA és most látom,h a ciklus.hu nekem hibásan húzta be az ovut,mert nem akkor volt.
Mindig a legjobb minőségű nyálkát követendő első száraz napon van ovu.És a méhszájat se vette figyelembe.Tehát kizárt h nekem az alacsony hő napján lett volna.
Hát igen,nehéz pontosan mindig akkor kelni ,nálam se sikerült minden hónapban és anélkül pedig nem lehet értelmezni.De mondtam ,az ovuteszt sokkal de sokkal pontosabb.
Megéri megvenni.
Sőt. Én még egy papíron is vezetem,és most látom,hogy a 2. dátumnál rosszul írtam be a hőt. Nem tudom,hogy ez számít-e,de elküldöm a módosított görbét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!