Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örüljek vagy ne?

Szerintetek örüljek vagy ne?

Figyelt kérdés
A peteérésem alapján majd csak csütörtök fele mutatható ki a teszten a terheség. Mivel türelmetlen voltam szombaton teszteltem, persze, hogy negativ let. Ma a fiam unszolására délbe csináltam egy tesztet. Mivel ahogy a vízelet ment felfele és a felső vonal egyből kijöt, fájdalmamban negativnak vettem és a wc tartályra leraktam. A következő pisilésnél rápillantottam és igaz, hogy sokkal halványabban de szemmel láthatolag kint volt a második csík. Szerintettek örülhetek vagy még ne?
2010. máj. 25. 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia, az a baj, hogy nem láttad, hány percen belül jött ki az eredmény..inkább még ne örülj csak reménykedj..sajnos nekem már sokszor volt ilyen..főleg a gabriel, medi-lab, és a qupido volt az ami fél óra -óra múlva mutatott halvány pozit..de lehet ott a baba a pocidba és majd pár nap múlva szép erős pozit tesztelsz:) én minden nap tesztelek, most két napja abba hagytam mert úgy jártam mint te:)) holnap reggel én is csinálok egyet,,én a fiamnak meg se merem mondani..mert annyira várja már a kistesót, nem akarom, hogy csalódjon..de bízzunk..drukkolok neked is..
2010. máj. 25. 19:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm és viszont szoritok neked. A fiamnak még én se mondtam semmit, mert egy világ törne össze bene ha mégse jön a tesó. Ami miatt jóbban reménykedek az az erősődő hányinger. Habár a fiamnál ilyen nem volt.
2010. máj. 25. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Szinte ugyan ezt érzem én is..erősödik napról napra..mondjuk nekem jobban este és délután..de ma már hajnalban is volt..mérem a hőm..szépen magasan van reggelente..ezért talán én is bizakodom:)) kicsit aggaszt mondjuk ez a hányingeres dolog..nem korai még szerinted ez nekünk??? Fiammal csak az elmaradt utáni pár hétben kezdődött a hányingerem..most meg..plusz állandóan úgy érzem tele van vízzel az alhasam..folyásom mensi előtti nincs..tiszta száraz vagyok, tegnap volt egy halvány vérfolt féle ..inkább rózsaszín a papíron mikor pisi után töröltem azóta semmi..talán beágyazódás..régen is így volt..ááá én már megőrülök:)))
2010. máj. 25. 19:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt még piros foltom de ez a hányinger furcsa. A melleim enyhén fájnak. Remélem, hogy végre sikerült de nem tesztelek majd csak csütörtökön. Sok szerencsét kivánok neked is...
2010. máj. 25. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
lehet baba a dologban.nekem kb 2óra múlva volt pozitív,másnap reggel negatív.most már lassan 6 hónapos a törpikém.
2010. máj. 25. 20:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Már nagyon várom. Szerintettek holnap reggel korai lenne megint tesztelni.
2010. máj. 25. 20:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel ujra teszteltem az előirás szerint, és igaz, hogy megint halványan de ott a második csík. Most ez már jó akkor?
2010. máj. 26. 07:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia ! Nekem pár hónapja maga a dokim mondta hogy a halvány pozitív is pozitív naponta duplázódik a hcg értéke a vérben egy-két nap és szépen erosodik az a csík. Igaz mi azt a babát nem tarthattuk meg és a szívem szakadt de reménykedem hogy mihamarabb nekem is lesz újból legalább olyan halvány tesztem mint akkor volt. Tehát még úgy halkan és halványan de gratulálok és kívánom hogy minden rendben legyen és jovo héten oromteli hírrel fogadd a fiadat!
2010. máj. 26. 09:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Reméljük jó, ugyan így jártam ma reggel, pedig már biztosra vettem, hogy mára jó erős csíkom lesz, hát tévedtem..qupidót csináltam ismét, egyből láttam rajta valami maszatot..de csak kiszáradás után lett egyértelműen rajta a halvány csík és sajna szerintem nálam ez nagyon negatívat jelent..neked megy a drukk, hogy erősödjön a csíkod.
2010. máj. 26. 10:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nálam azért elég egyértelmü volt már az elején a halvány csík.
2010. máj. 26. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!