Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhtükrözésem volt és nem...

Méhtükrözésem volt és nem találtak semmit. Örüljek?

Figyelt kérdés
Párom rossz katonái miatt járunk lombikra, már több sikertelen beültetésünk volt. Nekem minden eredményem jó, és most még utolsónak a méhtükrözésen sem találtak semmit. De hát akkor miért nem ágyazódik be a pici??
2010. jún. 4. 10:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen örülj neki, nekem is azt mondták, lehet, hogy szükség lesz rá. Kérdezhetek? Milyen volt, és meddig altattak?
2010. jún. 4. 10:07
 2/21 A kérdező kommentje:
Állítólag kb. 20 perc volt a műtét és egy 0,5 centis eszközt vezettek be. Tegnap volt a műtét, vérezgettem, de ma már alig. Kicsit még mindig kómás vagyok az altatás miatt :) Ja, és (fű alatt) nem is kellett bent aludnom :)
2010. jún. 4. 10:10
 3/21 A kérdező kommentje:
És fájni nem fájt semmi, ez fontos.
2010. jún. 4. 10:11
 4/21 anonim ***** válasza:

Nekem szerdán vettek le egy polipot a méhszájról, és azt mondta a doki, belógott a méhbe, így lehet, hogy tükrözést kell csinálni, mert akadályozhatja a teherbeesést.:((

Ez öt perces volt tulképp egy kürettel, de az akkor egy hosszabb dolog lesz, kicsit félek.:(

2010. jún. 4. 10:14
 5/21 A kérdező kommentje:

Azt mondta a dokim, h ha találnak valamit, akkor 1 órát is tarthat. De hát ebből úgyse érzel semmit, mert alszol :)

Valaki tud még segíteni a zöld téglalapban lévők miatt? Uhh, de hülyén hangzik.

2010. jún. 4. 10:19
 6/21 anonim ***** válasza:

Ua vagyok. A párod szed valamit? Mert a Maca Vibe nagyon jó, E vitamin, kálcium, aloe vera.

És a beágyazódás segítésére kaptál valamit?? Pl: Utrogestan,

2010. jún. 4. 10:35
 7/21 A kérdező kommentje:
A párom nem szed, a doki szerint felesleges. Szedett macát egy ideig, de nem segített. Én kaptam utrogestant.
2010. jún. 4. 10:36
 8/21 anonim ***** válasza:
Petevezetékek átjárhatók?
2010. jún. 4. 10:38
 9/21 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az Aviva tornát.Sok olyanról hallottam, akinek segített.

Judit

2010. jún. 4. 10:40
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen, átjárhatók, azt is vizsgálták már korábban.
2010. jún. 4. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!