Méhtükrözésem volt és nem találtak semmit. Örüljek?
Figyelt kérdés
Párom rossz katonái miatt járunk lombikra, már több sikertelen beültetésünk volt. Nekem minden eredményem jó, és most még utolsónak a méhtükrözésen sem találtak semmit. De hát akkor miért nem ágyazódik be a pici??2010. jún. 4. 10:04
1/21 anonim válasza:
Igen örülj neki, nekem is azt mondták, lehet, hogy szükség lesz rá. Kérdezhetek? Milyen volt, és meddig altattak?
2/21 A kérdező kommentje:
Állítólag kb. 20 perc volt a műtét és egy 0,5 centis eszközt vezettek be. Tegnap volt a műtét, vérezgettem, de ma már alig. Kicsit még mindig kómás vagyok az altatás miatt :) Ja, és (fű alatt) nem is kellett bent aludnom :)
2010. jún. 4. 10:10
3/21 A kérdező kommentje:
És fájni nem fájt semmi, ez fontos.
2010. jún. 4. 10:11
4/21 anonim válasza:
Nekem szerdán vettek le egy polipot a méhszájról, és azt mondta a doki, belógott a méhbe, így lehet, hogy tükrözést kell csinálni, mert akadályozhatja a teherbeesést.:((
Ez öt perces volt tulképp egy kürettel, de az akkor egy hosszabb dolog lesz, kicsit félek.:(
5/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta a dokim, h ha találnak valamit, akkor 1 órát is tarthat. De hát ebből úgyse érzel semmit, mert alszol :)
Valaki tud még segíteni a zöld téglalapban lévők miatt? Uhh, de hülyén hangzik.
2010. jún. 4. 10:19
6/21 anonim válasza:
Ua vagyok. A párod szed valamit? Mert a Maca Vibe nagyon jó, E vitamin, kálcium, aloe vera.
És a beágyazódás segítésére kaptál valamit?? Pl: Utrogestan,
7/21 A kérdező kommentje:
A párom nem szed, a doki szerint felesleges. Szedett macát egy ideig, de nem segített. Én kaptam utrogestant.
2010. jún. 4. 10:36
9/21 anonim válasza:
Próbáld ki az Aviva tornát.Sok olyanról hallottam, akinek segített.
Judit
10/21 A kérdező kommentje:
Igen, átjárhatók, azt is vizsgálták már korábban.
2010. jún. 4. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!