Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhtükrözésem volt és nem...

Méhtükrözésem volt és nem találtak semmit. Örüljek?

Figyelt kérdés
Párom rossz katonái miatt járunk lombikra, már több sikertelen beültetésünk volt. Nekem minden eredményem jó, és most még utolsónak a méhtükrözésen sem találtak semmit. De hát akkor miért nem ágyazódik be a pici??
2010. jún. 4. 10:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem örülj,hogy jó lett az eredmény!!

De ha a pároddal van baj miért nem kezelik?

Állítólag nekik is adnak closty-t!

Lehet butaság amit kérdezek de nem lehet ilyen összeférhetetlenség?? :S

2010. jún. 4. 11:31
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem lenne jelentősége, mert lombikkal próbálkozunk és az embrióink szépen osztódnak, nagyon életképesek és szépek, csak valamiért nem tapadnak meg :(

Ez az Aviva torna micsoda és mire jó??

Köszi!!!

2010. jún. 4. 11:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Méhnyálkahártyád is megfelelő a megtapadáshoz???

Kapsz valami gyógyit?? Utrogestant??

Tanácsos még inni a palástfű teát,folsavat,meg rengeteg folyadékot inni!!

2010. jún. 4. 11:37
 14/21 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ennél megtalálod az Aviva torna letöltését, de sokat olvashatsz róla, ha rákeresel itt.:))

2010. jún. 4. 11:37
 15/21 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta, h nem lenne értelme szedni a férjemnek bogyót, mert ez túl rossz ahhoz ( 2 M/ml). Macát szedett egy ideig, mikor egy hónapja szedte, volt egy 26M/ml-es eredménye, ezenfelbuzdulva csináltunk egy inszemet, de a beavatkozáskor már csak 4-5 M/ml lett az eredmény, ami az inszemhez kevés volt, nem is sikerült. Szóval a Maca nem vált be :( Szedett E vitamint is, de az se segített.
2010. jún. 4. 11:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült letölteni a könyveket, vannak bizonyos gyakorlatok a teherbeesésért, ha rákeresel, írhatsz Tóth Líviának, és válaszol, hogy mit tegyél, hogyan tornázzál.:))
2010. jún. 4. 11:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha megadod az email címedet, csatolva elküldöm neked a könyvet Pdf-ben. Én erről a címről töltöttem, le még valamikor, de most nem található ezen a helyen. Ha gondolod próbáld ki, több dologra is jó, rendbe tesz belül.

Judit

2010. jún. 4. 11:45
 18/21 A kérdező kommentje:

Méhnyálkahártyám 14-16 mm vastag volt a beültetésekkor és Utrogestant kaptam utána. Volt egy biokémiai terhességem és egy méhenkívülim :(( (lombikból)

Köszi, megnézem ezt a tornát.

2010. jún. 4. 11:45
 19/21 A kérdező kommentje:

aranka1985@freemail.hu

Köszi, ha elküldöd!

2010. jún. 4. 11:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia! Ismét Judit vagyok, elküldtem az emailodra. Sok sikert!
2010. jún. 4. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!