Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Nagyon szeretnénk...

Mit tegyek? Nagyon szeretnénk a férjemmel babát, de nem sikerül!

Figyelt kérdés
Ha most a napokba meg jön a mensim el kezdem a hőmérőzést,de nem tudom,hogy a mensi első vagy utolsó napjátol kell kezdeni!?Szednék valami vitamint is,ami kicsit rá segithetne,de nem tudom mi lenne erre a legjobb?kérdeztem az orvosomtol,de ő fél vállrol azt válaszolta,hogy bármilyen vitamin jo!de mégis melyeik a legjobb?30.napra menstuálok,az nagyon későn van?
2008. okt. 20. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött be a hőmérőzés, én vettem ovu tesztet és az abban hónapban már össze is jött a babánk, igaz szerencsére mi előtte csak egy hónappal kezdtük el az akciózást, úgyhogy elég hamar összejött:) Szorítok Nektek is! Én előtte nem szedtem semmi vitamint, de most sem ezeket a "klasszikus" vitaminokat szedem, hanem Ökonetes vitamonokat, meg csak tisztított vizet, meg kevés tejet iszom, hogy ennek tudható-e be, nem tudom, de eddig csak 4 kg-t híztam, pedig sajna hízásra hajlamos vagyok. Nekem 28 naponta volt meg mindig a mensim, szerintem az a plusz két nap nem sok. Én kipróbálnám a helyedben az ovulációs tesztet, ennyit megér ez a kis pici lény:)

Sok sikert!

28 hetes kismama

2008. okt. 20. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Meg persze azóta sok gyümölcsöt eszem.
2008. okt. 20. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Először is ne csüggedj, nincs miért. a 30 napos ciklus teljesen jó. Amit javasolni tudok: a mensi első napjától 2-3 hónapon keresztül mérd a reggeli hődet: ebből megállapítható, hogy mikor van peteérésed, ovulációd és elég sárgatest hormont termel-e a szervezeted. Emellett érdemes használni ovu tesztet, ami pntosan meghatározza a peteérésed napját. Aznap és az azt követő 2-3 napon érdemes akciózni. Emellett még annyit megtehetsz, hogy már most elkezdesz szedni terhesvitamint (Elevit, Gravida vagy Femibion 800 a legkedveltebb), nem dohányzol, nem fogyasztasz alkoholt, sok gyümölcsöt és zöldéget eszel, hogy egészséges légy.

Így pár hónapon belül összejöhet a baba. Mindenesetre nem szabad feladni és elkeseredni, hogy nem azonnal jön össze, mert még egészséges pároknál is ez lehet akár 8 hónap is! Nekünk is csak a 2. hónap hozta emg a várt eredményt!

Sok sikert!

2008. okt. 20. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!